Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Godina dana otkako pišem blog! :)

Danas je godina dana kako pišem blog pa da ja ne bi samo pisala,bla,bla...napravila sam prezentacija i postavila na YouTube...UŽIVAJTE I KOMENTIRAJTE!
P.S. Mogla sam bolje napraviti,imala sam nekih problema sa slikama.Najbolja revija firme

Budva - Treći "Montenegro Fashion Week" završen je preksinoć u hotelu Splendid revijom poznatog beogradskog kreatora Bate Spasojevića. Na trećoj večeri pored Spasojevićeve predstavljena je i nova kolekcija Katarine Puzić, nakon čega je uslijedila i najinteresantnija revija na crnogorskoj nedjelji mode - za modnu kuću "Legend" u ulozi manekena nastupile su poznate ličnosti. Iako su samo nekoliko dana pred manifestaciju organizatori "Dany Models" i DM agencija najavili da će na ovoj reviji učestvovati Petar Kapisoda, Igor Burzanović i Saša Pavlović, oni se u Splendidu nijesu ni pojavili, a Mirko Vučinić, takođe najavljen u ulozi manekena, bio je u publici. Prije nekoliko dana Niša Saveljić je demantovao navode organizatora da je on jedan od učesnika.
Tako su svi koji su uživo ili putem malih ekrana (Fashion Week je posljednje večeri prenosila televizija "Atlas") pratili reviju modnog brenda "Legend" u ulozi manekena mogli da vide Danijela Alibabića i Bojana Jovovića iz grupe "No Name",Stefana Filipovića, pobjednika ovogodišnjeg budvanskog festivala, košarkaše Ivana Koljevića i Dragana Vukčevića, kik boksere Ivana Strugara i Peđu Radoševića i karatistu Almira Cecunjanina. Među javnim ličnostima koje su manifestaciju pratile su i Marko Prentić, pjevač grupe "No Name" koji je došao da podrži svoje drugove, vlasnica modne agencije "K models", nekadašnja menekenka Katarina Rebrača, kao i bivši odbojkaš "Budvanske rivijere" i "Budućnosti" Mladen Majdak.
Posjećenost završne večeri bila je bolja od prethodnih, ali opet nedovoljno dobra. Takođe, zbog direktnog prenosa, izbjegnuta su kašnjenje i velike pauze između revija, sa kojima su prisutni bili suočeni prethodna dva dana.
Nakon manifestacije birani su i najbolji maneken i manekenka, a titulama su se okitili Milica Božović i Dušan Perišić.


E da mi je bilo ovo vidjet...premda sam Danijela već vidjela kao manekena,ali Bojan..hehe...pa mogli su svi bit na reviji!
Pozz&pusa

Post je objavljen 03.07.2007. u 13:08 sati.