Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/certkon

Marketing

hm hm...... ... ... .. ....

Evo mene opet.

Tko još mrzi čekat u redovima osim mene? Mislim da nisam jedini. Uglavnom, danas imam sistematski, i došo ja u 7:30, čekao pola sata da me m.sestra primi u kancelariju, obavim pola pregleda i kaže da odem čekat vani, da će me zvat, kad ono vidjeh pedeset indeksa na stolu i moj na kraju. aJME!! Odoh ja na sendvič, popio nešto, pročito novine, sad sam malo do faxa skočio na net.
Toliko mrzim čekat u redovima da mislim da bi se ubio kad bi izgubio x-icu, ili osobnu, ili zdravstvenu, ili vozačku ili....ili....
Zadnji put sam moro vozačku napravit (u 2.mj. prošle god.) i radio sam je tjedan dana. Dobro, za izradit sliku nisam puno čekao, ali svaki put kad sam došao na Mup, red je bio ko da se besplatni bureci dijele. I konačno ja skupim živce nakon tjedan dana i čekajući u redu sat i pol ko neki tupi-glupi napravio vozačku, i adio mare.
U trećem mjesecu trebala mi je pokazna karta za trolejbus jer sam se tada nešto češće vozio, i nisam je napravio samo zbog čekanja. No dobro, nisu me bakule stigle ulovit.

Ljeto je stiglo, to i znate već.
Želim što više bit na moru, Rabac je odličan za to, a ić ču i do Umaga, možda i s biciklom (ovih dana je kupujem).
Izlasci: Osim "običnih" izlazaka planiram i Istra Rock Festival, pa Motovun, Festivali RIM, EIDBPIMF, MP, pa malo po Dalmaciji gdje je glavno odredište Martinska festival u Šibeniku, pa kad sam već dole onda ču i frendove posjetit, 18.08. imam neki family reunion (oko 150 ljudi), Tool 9.4. u ZG-u, itd. A da ne govorim o neplaniranim koncertima, bikerima, kampiranjima......

Kao što ste i pretpostavili, neću radit reko ljeta, zahvaljujući i tome šta imam prosjek 4.0 koji je dovoljan za upis 2.godine bez plaćanja. Do jaja!

Ajd javite se malo. Poz!

Post je objavljen 03.07.2007. u 09:07 sati.