Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

!

Prvo, zhelim napisati da sam shvatila koliko sam govno od chovjeka. Koliko sam egocentrichna osoba. Shvatila sam kako sam previshe puta razmishljala samo o sebi i o stvarima koje mene muche. Previshe puta se sve vrtjelo oko mene. I drago mi je da sam shvatila da sam odvratna osoba koja nije zasluzhila da ju itko poshtuje.
Zhelim se, prvo, isprichati svima shto sam bila takva i zhelim da shvate da toga nisam bila svjesna.
Oprostite, shto sam vas povrijedila. Oprostite, shto nisam bila tu za vas kad ste me trebali. Oprostite shto vas nikad u potpunosti nisam razumjela.

MOLIM, DA NITKO NE PORICHE OVO SHTO SAM GORE NAPISALA!


Prvo, zhelim se isprichati Ivonu.
Najbolji si mi prijatelj otkad znam za sebe i zhelim da znash, makar mislim da vech znash, da mi nikad nitko nije toliko znachio ko ti i nikad nitko na taj nachin. Oprosti mi shto nisam shvachala u nekim trenutcima da me trebash i da zhelish samo da te netko razumije. Molim te da shvatish da je sve to bilo nesvjesno napravljeno i da te nikad namjerno nisam zheljela povrijediti. Oprosti josh jedanput. Nadam se, da chemo se jednog dana vratiti na staro i biti dobri kao shto smo nekada bili, a to che se desiti onda kad se ja promijenim, postanem bolja osoba i kad zavrijedim imati tebe za prijatelja.
Oprosti zbog svega, molim te.

Drugo. Karmen.
Joj, mala, jedina s kojom sam se "skuzhila" odmah na pochetku i za tebe sam mislila da mi sama mozhesh rechi sve shto te smeta kod mene. Takodjer sam mislila da o problemima koje imash s menom, ne prichash drugima, nego rjeshavash s menom, a prevarila sam se. Oprosti, Karmen. Nisam bila za tebe tu kad si me trebala. I ako sam bila, nikad dovoljno. Oprosti. Znash i sama da te volim, ali sad shvacham da mi treba vremena da ti se u potpunosti posvetim i da rjeshim sve shto nikad prije nisam. Prvo sama sa sobom, a onda s tobom. Nadam se da chu imati prilike i vremena nadoknaditi svo izgubljeno vrijeme, i sve shto sam ti ostala duzhna.

Trechi na redu je Pero.
E, Pero, ti si osoba koju nikad nisam shvatila do kraja. Uvijek mi je bilo zabavno s tobom i uvijek si me znao nasmijati, ali nikad nisam shvachala da i ti imash problema za koje nisi znao kako da ih rjeshish, a ja ti u tome nisam ni malo pomogla. Nisam shvachala. Glupo zvuchi, ali tako je. Oprosti, Pero, zbilja oprosti. Ne zhelim te izgubiti, kao i nikog drugog. Ne zhelim. I nadam se da chu i za tebe nachi nachin kako da ti se napokon u potpunosti priblizhim i nadam se da chemo postati bolji prijatelji nego shto smo ikad bili. Oprosti josh jedanput. Molim te.

Iva. Chetvrta osoba.
Ni ti mi, kao ni Pero, niti Karmen, nisi mogla u lice rechi shto ti smeta kod mene, nego si to drugima govorila. Oprosti, ja sam za to kriva, jer sam mislila da smo toliko dobre da si mozhemo to rechi. Ah, tebe sam zajebala. Nisam ti bila nikakva podrshka sad kad ti je najtezhe. Nikakva. I oprosti. Ajme, kako sam sebichna. Oprosti mala, sve chu ti nadoknaditi. Obechajem. Samo mi oprosti molim te!

I ne zhelim sada vishe nikoga navoditi pojedinachno, jer sam kod drugim ljudi zajebala na jednak nachin. Mislila sam samo na sebe i na nikog drugog. Zato, Petrica, Marija, Shpiro, Andjel, Mirela.... oprostite. Nisam zheljela biti takva i pokushat chu se promijeniti. Za vas i za sebe.

I josh jednu osobu na kraju moram navesti.
Marko.
Ljubavi moja, osjecham se tako kriva shto te volim i shto sam sretna s tobom, jer sad imam osjechaj kao da sve to nisam zasluzhila. A uzhivam toliko s tobom i zbog toga se sada tako grizem i osjecham krivom, i znam da ti je vech valjda dosta svih tih sranja koja se deshavaju u mojoj glavi, i molim te, da ako mozhesh budesh podrshka meni u svemu ovome shto sam sad naumila napraviti i popraviti. I oprosti i ti. Nisam shvachala tvoje probleme, jer nikad nisam imala takvih problema. Oprosti. Zhelim se promijeniti. Za tebe. Za nas. Za sve druge.
Volim te.


Post je objavljen 03.07.2007. u 01:16 sati.