Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nellyrose

Marketing

.....SELCE.....2 dio

Eto peti dan bilo mi je žao jer ono ipak prošla je polovica i nedostajat će mi kamp kad odem a eto ok danas smo išli na pizzu išo je i preslatki Frenky , Vrabac , Luce , Ja , Adela , Fic , Mikan i Martina kada smo došli u Azzuro tam smo upoznali Zorana iz Big Brothera bio je ful otkačen kafić je imao nekakva svijetla i kad imaš nekaj bjelo to ti sbijetli u mraku meni su svjetlile starke i moja haljina na prugice svako je popio i jedan koktel... Da gle taj dan smo išli i na krk sa brodom koji je imo stakleno dno i gledala sam ribice neki kažu da su vidli dupina i sharkića ...al to su sam laži mislim seru! Jednoj mojoj frendici Sarah mobitel je pao s broda mami je slagala da ga joj je neko popalio , taj je dan moj frend Dapas otišo iz kampa jer je neko reko da je pokušo bježat a i popalio je 260 mislim došo je s 200 na kraju je imo 460 ...
Šesti dan mi je bio grozan nisam se uopće kupala jer sam se jako razbololila i zagnojila mi se rana pa mi je doktor stavljao svakakve kemikalije na moju malenu nogicu ... Bilo je standarno kao i uvijek vrlo zabavno i moja neprijateljica Anči je kao rekla da stalno zovem njenog tatu ma daj kaj si ona umišlja da joj je tata zvijezda pa da je svi zovu i fakat se ljutim na nju i to sam joj napisala na razgladnici! Kaj si ona umišlja ! Neće mene zezat.
Predposljedni dan Selca taj se dan nismo ni brinuli za sobu jer smo pakirale stvari pa smo dobili 1 dobili smo neke ankete kao miss i misster u kampu naj plivač ,skakač , kartaš , zavodnik , zavodnica , potapljač , par , ljenivac , spavalica...Ja sam osvojila diplomu za sportaša i jako sam zadovoljna s njom miss je bila prelijepa Iris Canjuga i misster Kruno ... Naj par su bili Dorotea i Miklić koji su se pred svima poljubili taj dan smo imali i modnu reviju cure su bile dečki a dečki cure ja sam posudila odjeću od Daria i od peka . Đuro i Mihaela su pobjedili , a Đuro mi ono najbolji kao predstavi se on kaže Dobar vam dan ja sam Ivana Vannessa Ćović crkavali smo od smjeha ja nisam pobjedila ali sam se jako zabavila i to je najvažnije!E a naj mi bilo Pek osvojio diplomu za najpotopljeniju osobu kad sam to čula smijala sam sa cijelu večer i pjevala sam mu Spavaj mirno djetešce.
Zadnji dan bok Selce u 9 smo išli na kupanje i u 12 se vratili u 12.30 smo krenuli bilo je još bolje u busu nego kad smo išli tam pa eto možda opet sljedaće godine... možda se opet vidimo Selce! Od Nike jedan velki pozz i još veći kiss za sve!

Post je objavljen 02.07.2007. u 21:12 sati.