Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelholocaust

Marketing

NJU POST

Evo zbog velike potražnje novog posta evo. Naručil sam post i odma je došel faxom. ŁoŁček. hehe. A sad neznam o čemu da pišem nekaj posebno. Ali evo.

NEWS:
Danas u jutro u 11: 04 Ivan je krenuo u potražnju za novim starkama. Živćano je polazio po dućanu , a trgovkinja se bojala kada će Ivan tj. njegova mama izvaditi svoje uružje . KARTICU!!, sa kojom je Ivan mogao kupiti starke i počiniti zločin. I nakon dugoročnog razmišljanja Ivanova mama je posegnula u torbicu i predala karticu trgovkinji . Da i onda se dogodilo to, to zločinačko djelo u kojem je Ivan dobio nove starke. Trgovkinja nije znala što če, dal da zove šefa i kaže mu da je nešto prodala ili al da ga ne nazove. I odustala je ,smireno je otpratila Ivana i njegovu mamu iz dućana i sretno živjela do kraja ove godine dok Ivan neče ponovo doči da kupi nove starke. đđđđđđđđđđđđđđđđ

Sljedeće:

Iz pouzdanih izvora saznajemo da je taj isti Ivan nakon što je učinio veliko zločinačko djelo, nakon što je kupio starke učinio sljedeće. Lutao je malo Ivan o mračnim ulicama blogova i vidio zanimljive stvari . Vidio je da netko daje narudžbe za nove dizajne. Odmah se obratio NJOJ i naručio jedan. Kad ono već za manje od pola sata dizajn je bio gotov. Vrši se istraga ko je pomogao Ivanu da tako brzo dođe do dizajna. Sumljivac je gospodična pod nazivom designes1.blog.hr .

Bile su to još jedne vjesti koje prate sve događaje velikog zločinca Ivana P. Malo manje važne vjesti su to da je Ivan upoznao par cura od kojih mu je jedna upala u oko. hihi. Vidimo se u sljedećim vjestima koje će biti 15.7. - Prije Ivanovog odlaska na more. Svi se pripremaju za to , a ivan pogotovo. Više 15. 7.

Za vjesti o Ivanu: Ivan
Odarao: Đelo H.
Vrijeme: 14:49

Doviđenja!

Evo dobili ste postek sad neko ga bu shvatil neko ne. Komentirajte meni tj. Ivanu i živjeli . Pusa jednoj slatkoj osbi . BYE.!



Post je objavljen 02.07.2007. u 15:59 sati.