Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hondapower

Marketing

CIVIC TYPE S =)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kako bi još više naglasio svoju sportsku prirodu, Civic Type S ide ili na benzinski motor od 1.8 litara ili na dizelski motor od 2.2 litre. Oba motora proizvode 140 KS (103 kW), te su oba kombinirana s mjenjačem sa 6 brzina na ručno mijenjanje, a benzinac ima i opciju s i-SHIFT-om sa 6 brzina.

Crna Alcantara sjedala i upravljač obložen kožom, oboje s srebrnim šavovima te aluminijske papučice, ostavljaju dojam jednako sportskog interijera. Reflektirajući druge Civic modele, kabina je fokusirana oko jedinstvenog i zapanjujućeg Dual Link koncepta za kontrolnu ploču kao u modelu s 5 vrata, u kojemu su glavne informacije tijekom vožnje, uključujući brzinu vozila, prikazane u gornjem dijelu kontrolne ploče, dok su druge informacije dostupne u donjem dijelu.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Iako Civicov stil coupea možda sugerira manje prostora za kabinu, interijer uspijeva u osiguravanju visokog stupnja fleksibilnosti i udobnosti putnika. Udaljenost između točke prednjih i stražnjih putnika iznosi 803 mm, a otprilike je jednaka onoj kod automobila u višem segmentu.

Stražnja sjedala inkorporiraju Hondinu poznatu karakteristiku spuštanja prema dolje u jednom potezu koja odmah stvara ravnu površinu za teret. Podnica za prtljagu se isto tako može spustiti kako bi otkrio odjeljak ispod poda. Centralno pozicioniran rezervoar smješten ispod prednjih sjedala, umjesto da zauzima prostor prtljage, igra ključnu ulogu u postizanju korisnost prostora.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Svi Civic Type S modeli su opremljeni ABS-om, Elektroničkom distribucijom snage kočnica i VSA sustavom. Nadalje, sveobuhvatne karakteristike pasivne sigurnosti uključuju duple pojaseve-predzatezače na oba prednja sjedala kao i aktivne naslonjače za glavu za zaštitu protiv opasne ozlijede kralježaka. Prednji i bočni SRS zračni jastuci za putnike na prednjim sjedalima, kao i zračne zavjesice pune duljine su standard na svim modelima.

Pa malo jedan Type-R

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 01.07.2007. u 23:52 sati.