Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/statijezivot07

Marketing

Evo mene u Austriji...

hey ljudi!! evo mene napokon! moram vam se pohvalit da sam pjevala na Story Super Vjeverici. ne znam jel ju znate, al pjevala sam pjesmu "Druga violina" od Zane i osvojila 3.mjesto. dobila sam mob, pa svi vi koji znate moj br moba - vise nije taj, vec imam novi..

eto, javljam vam se iz Austrije,Beca. bas sam danas dosla, sestricna je jucer dosla po mene. putovali smo oko 6 sati kroz Madarsku. bilo je ok. i eto sam sam kod nje i zajeb... se na netu. sutra moram u Hainburg kod tete i ujaka. joj, opet cu morat svako jutro i vece setat tetinog psa. mrzim to!! al ajd dobro, bar mogu razmisljat i bit malo sama- preko puta njezine zgrade je lijepo setaliste i Dunav. stavit cu slike uskoro.

oko 13.7. ce doci i moja stara i ujak koji zivi s nama isto u Austriju, a nisu mogli sad jer cekaju da ujakova putovnica bude gotova, a i ne bi bilo mjesta jer je sestricna dosla s muzem i djetetom. joj, da samo vidite kak je mala slatka!! zove se Amelie i obozavam ju!

no, dosta o tome. ovo je za Ines:

hey pa di si stara! sta ima kod tebe? kako ti ide bez mene? nemoj bit tuznam vratit cu se ja.
ajd svrati na blog pa da se malo cujemo preko njega. poruku ti necu slat, a nemoj ni ti meni jer ce ti pojest dosta para. jeb... ja poslala nikoli por i uzelo mi skoro 5 kn. ajd idem sad jos malo svrljat po blogovima, a daj ti napisi post sutra. ak ne napises ti, mozda cu ja ak ne ostanem kod tete u Hainburgu.
Pusa i pozdravi svoje kod kuce

by: Stephanie

Post je objavljen 01.07.2007. u 23:36 sati.