Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

U Popovači mastupile i naše desetine!


U Popovači je na sportskim terenima NK Moslavac održan deveti po redu vatrogasni kup mladeži "Antun Brlaković" natjecanje djece i mladeži.Natjecala su se djeca od 6 do 12 godina u vježbi s brentačama bez prepreka te mladež od 12 do 16 godina u vježbi s preprekama i štafetnoj utrci na 400 metara s preprekama.
U konkurenciji djevojčica od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojile su male vatrogaskinje DVD Gornja Jelenska,drugi je bio Garešnički Brestovac,a treći DVD Voloder.U konkurenciji djevojčica od 12 do 16 godina najbolji je bio DVD Oštarije,drugo mjesto osvojio je Jalševec Breški,a treće DVD Predavec.U konkurenciji dječaka od 6 do 12 godina gdje je sudjelovalo čak 47 ekipa prvo mjesto i pehar osvojila je prva ekipa DVD Gornja Jelenska,druga je bila prva ekipa DVD Popovača,a treće mjesto osvojila je druga ekipa DVD Voloder.
U konkurenciji vatrogasne mladeži od 12 do 16 godina najbolji je bio DVD Jalševec Breški,drugo mjesto zauzeo je DVD Banova Jaruga,a treći je bio DVD Deanovec.Na natjecanju 104 ekipe te se u Popovači okupilo oko 1040 djece,sudila su 33 suca iz dvije županije. "Ovo je najveći broj ekipa na natjecanju otkad organiziramo vatrogasni kup mladeži,a primili smo i dvadesetak ekipa koje su se prijavile izvan roka za prijave radi čega djeci iz Popovače,Velike Ludine i Kutine nismo mogli odmah podijeliti medalje već će im biti uručene naknadno.
Iako je bilo sparno vrijeme nazočna hitna pomoć nije imala većih intervencija tako da možemo biti zadovoljni organizacijom devetog vatrogasnog kupa mladeži"-kazao je voditelj natjecanja i zamjenik predsjednika VZO Popovača Vlado Dutković. Natjecanje je organizirala Vatrogasna zajednica Općine Popovača na čelu s predsjednikom Zvonimirom Kondresom i zapovjednikom Miroslavom Belinićem.


Preuzeto sa: www.HVZ.hr


Post je objavljen 01.07.2007. u 22:32 sati.