Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zabuljenavjeverica

Marketing

Poticaj

Čudno je to! Da, zaista su čudni putevi Gospodnji! Nikada ne znaš što te očekuje kada napraviš novi iskorak. Možda te opet dočekaju suze, a možda se pojavi netko tko će u tvoj život unijeti radost, netko tko će vratiti osmijeh na tvoje lice.
Često, možda čak prečesto strah me rizika. Strah me učiniti neke stvari za koje nisam sigurna kakve će posljedice imati. Da, mene je strah! Često ne činim ono što moje srce žarko želi, nemam dovoljno hrabrosti. Ni sama ne znam zašto, ni čega me strah! Možda da ću biti odbačena?! Ili da ću nešto izgubiti?! Razmišljam ja i o lijepim stvarima koje se mogu dogoditi ali...uvijek prevlada strah.

Kako mi je neobično čitati sve ovo što sam pisala proteklih dana! Toliko raznih osjećaja koji se neprestano izmjenjuju. Potrebna je sitnica da se osjećam ispunjeno, sretno i ... neopisivo! A isto tako potrebna je samo jedna gesta da me dovede do suza! Ne volim plakati, stvarno ne volim. Glavni cilj u životu mi je biti radosna i nasmješena i tu radost dijeliti s drugima! S mojim prijateljima!!!
Kada pogledam na neka prošla vremena vidim da uopće nisam znala što je prijateljstvo niti sam ga dovoljno cjenila. Hvala Bogu na vrijeme sam otkrila bit prijateljstva, a to je uvijek biti tu za nekoga i u dobru i u zlu! Pružiti prijatelju utjehu, biti tu za njega kada si mu potreban. A on će ti tako isto i uzvratiti! Neprestano zahvaljujem Bogu što imam priliku svoju mladost provoditi na mom Brijegu, s divnim ljudima. Mojim novim, i starim prijateljima! Pojedine osobe su mi pokazale što je pravo prijateljstvo i tek tada sam "upoznala" svoje stare prijatelje. Sada mi je puuuno ljepše! Bog mi je darovao ove divne osobe, koje me u svakom trenutku znaju oraspoložiti! Uvijek znaju što trebaju reći da bi na moje lice vratile osmijeh! Jedna prijateljica mi je jednom napisala:"Prijatelji su kao zvijezde. Ne vidiš ih uvijek ali znaš da su tu i da te prate!" Zar to nije lijepo...prekrasno!
Hvala Ti, moj Gospodine na njima! Hvala Ti što su tu uz mene! Hvala Ti što si mi darovao tu milost da spoznam značenje pravih prijatelja...

Ovo sam napisala za sve one koji su u strahu ili su usamljeni, a tako su blizu svojoj sreći! Ne bojte se jer ne znate što vas sve lijepo tek čeka u životu! Možda vam se čini da ste sami ali vjerujte mi - niste! Nikada ne znate kada će se pojaviti tvoj prijatelj, a uvijek je tu Bog: On te ljubi!!! =)




Post je objavljen 30.06.2007. u 22:13 sati.