Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brouhaha

Marketing

More liječi dušu

plaza sljunak

Daleko je more, daleko je plaža zabluda... Pa i nije baš tako daleko ni more a bome ni plaža. Jer čim sam doputovala na more, sjela na plažu i umočila noge u more, osjetila onaj miris... izliječila sam se od svih gadosti koje su se skupljale u meni u zadnje vrijeme. Jer more liječi dušu i tijelo i sve! Taj osjećaj mogu osjetiti samo oni koji ne žive na moru. (opet sam si obećala da ću jednog dana otići tamo živjeti, pa makar i kao penzioner). Osjećaj smirenosti koji pruža, neopisiv je.

I nisam zaboravila onu ravnotežu... sve se lijepo slaže kao kockice... i sve je dobro kad se dobro svrši, a ne svršava se nešt baš dobro u zadnje vrijeme - ali ni to nije toliko bitno. Zadovoljstvo mi pružaju neke druge stvari... kako komplimenti i pohvale hrane ego, uf strašno! Čista sebična uživancija, ali opet skromna priznanja. Od onih sam koji se stidljivo smješkaju i možda čak ponekad zacrvene kad ih hvale. Ah, skromnost je tako lijepa vrlina. Nema mi ništa ljepše kad kažu: a što je ta mala brouhaha tako dobra cura, simpatična, ma dugo nismo upoznali takvo malo dobro biće Jer to je i ono najbitnije od svega i to najviše volim kad čujem od drugih. Jebeš sve ostalo.

Treća stvar koja me ispunjava su koncerti. Odbrojavam dane do Exita. Još dva tjedna!
Uza sva događanja u gradu - UFO i OLJM koje je završilo, u tijeku je OLJK i OLJN. I večeras nastupa Severina... ma otići ću i na taj koncert samo da i to čujem Sinoć sam u toj silnoj gužvi u gradu zastala kod male pozornice na kojoj su plesali folklor. Skoro sam pustila suzu, jer to je jedna od stvari za kojom stvarno žalim što sam napustila u životu. Bavila sam se folklorom dugi niz godina i odustala, jer mi je to postalo "seljačko". A sada žalim zbog toga. Ali uvijek mi je lijepo pogledati ih i poslušati, moram priznat da me baš dira u srce

I tako, dirnuta usred srca zbog puuno stvari, nastavlja se ljeto koje je jako dobro započelo...



Post je objavljen 30.06.2007. u 09:55 sati.