Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Tabor film festival u egzilu !!!

Bitna obavijest u pogledu predstojećeg filmskog festivala u Taboru da ove godine taj zanimljivi festival kratkog metra se dislocirao, ali prisilno na bližu lokaciju Zagrebu u Gornju Stubicu i tamošnji dvorac Oršić.
Razlozi direkcije festivala jesu radovi na petorokutnoj kuli u Taboru.
Mislim, meni je Tabor jedno posebno mjesto u Zagorju (što zbog filma, a što zbog nekih drugih razloga), no da ću se buniti ovom dislokacijom bliže Zagrebu... neću.
Eto prilike da se zapravo upoznamo sa još jednom znamenitošću sjevernog dijela Hrvatske, dvorcem Oršić, i uživamo kako su vlastela uživala. Dobro ne baš na isti dokoni način, ali slično. :) Projekcije će se održavati u dvorani od 150 mjesta i navečer u romantičnom perivoju ispred dvorca koji otvorenošću jamči više mjesta za filmoljubce.
Festival će se održavati u razdoblju 10.-14. srpnja. 2007. što mi iz samo meni znanih razloga opet izuzetno paše. I da naravno nije mi ni blizu Motovunskih događanja.
I za kraj u svezi glede unatoč samog programa ekipa oko fesitivala, ko i dosad ima ambiciozne planove u pogledu filmova pa je tako prijavljeno 1500 filmova iz 80-tak zemalja. Program festivala nije još objavljen no čim nešto iskrsne čitati ćete.



Post je objavljen 30.06.2007. u 10:52 sati.