Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Očevi i sinovi

Izbjegavajući svo to smeće oko sapunice Dikanija & co. ipak ne možeš ni uz najbolju volju ne zapeti o kakav friški detalj ili informaciju. Listaš novine pa malo malo evo njih, konstantni i iritantni ko proljev. Samo šta ne iskaču i iz Glasa Koncila smijeh Ma da ti se život zgadi namcor
Jeli i vama u najmanju ruku neobičan odnos oca i sina Radeljak? Jeste primijetili kako nema jednog bez drugog da čuči iza grma? To mi je onako palo na pamet kad sam zapela na rečenici gđe Nogometaša kako su je Ćiril i Čedomir Stipsa čekali na kauču (božemiprosti, uzajamni mazohizam da ne kažem i masturbizam) splitskog stana da joj priprijete zbog ukacanog tepisona ili nešto slično lud
Ugledajte se rvacki očevi – gledajte kojeg krasnog uzora u ocu taj sin ima! Svašta će od njeg´ dite naučit! Em đentlmen em siledžija rofl kupiš pet dobiš šest, izrast će mališa u pravog šou-biznismena, zavodnika i razbijača, ma baš ko´ tatek mu. A Dikanu su uvijek puna usta njegova nasljednika i dike: ´moj sin uspješan poslovan čovjek, moj sin direktor mog poduzeća, moj sin ovo, moj sin ono´ (vi rvacki očevi crknite od zavisti), a njegov sin da prostiš – trostruki P! Ćaćin potrčko, prirepak i papuča. A na pamet mi pada i četvrto P.

Gdje god Fedor tud´ i Todor. Tatica ide na ljetovanje a sin prevrće auto s prvom ženom. Tatica ide na sud a sin hopsa za njim (sve će to sine tatica da sredi). Tatica se opet ženi a sin drži sviću (tata, i ja bi to radio. I tata bi sine). Tatica na ljetovanje a sin dva koraka iza. Tatica se svađa sa drugom ženom a sin opet navija. Tatina žena dođe po gaćice a sin ih s tatom sakriva nut Tatica utjeruje dugove a sin glumi tjelohranitelja. Kud Dikan okom - tud dečko skokom. Čak ni probleme iz vlastite spavaće sobe ne može riješiti bez prisustva sinčića.

Tatičin super mega ultra ego kontrolira apsolutno sve aspekte njihovih života i čvrsto drži femili u čeličnom stisku. Ima li taj mali uopće kičmu? Ili pomozbože vlastito JA? Jer za svojeg će tateka taj bonvivan, donžuan i tatina dika sve šta triba – i pritit i tužit i kamatarit i sakrivat tangice - sve bez pogovora.
Dobro je Seve rekla – Glembajevi čovječe, Glembajevi. Teška nastranost. E svašta i rvacka mati rodi.

Post je objavljen 29.06.2007. u 20:06 sati.