Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/atilica

Marketing

°°°¤¤¤VjErUj u LjuBaV°°°¤¤¤

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-06-29

Znala sam da će se ovo kad –tad dogodit........Cijela se ekipa raspala!!!Odkad se Dija vezala uz Rinu,obe su se okrenule protiv mene i Lele.Stalno kasne ili nas odjebavaju za izlaske!!!Jučer smo se dogovorile za van u Tribua ,a na kraju uopće tamo nisu ni bile........To se u zadnje vrime stalno ponavlja i više ne znam šta ću!!!!

Barem mi nešto ide za rukom-LjuBaV.Moram priznat da me ljeto udrilo u glavu.....Prije tjedan dana prohodala sam s Vijekom i stvarno tip nije loš........Ali za to vrijeme sam i upoznala Krešu koji mi se užasno svidio pa sam se našla u glupoj poziciji.....Na kraju sam ipak odlučila prekinit s Vijekom iako to baš i nije dobro podnio jer još ne priča sam mnom...SvE sE s vReMeNoM RiJeŠi........To mi je bila jedna od najboljih odluka u životu jer sad kad sam još bolje upoznala Krešu svatila sam da boljega ne mogu imat!!!Nadam se da će mi veza dugo trajat iako je to u ovo vrijeme rijetkost..........PoŽeLiTe mI sReĆu.........
Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-06-29
U mOjOj PsIhOlOšKoJ kOnStItUcIjI MaNiFeStIrA sE aPsOlUtNa DoMiNaCiJa pOzItIvNe EnErGiJe Za iNdIvIdUaLnOsT tVoJe oSoBe. KrAcE ReČeNo..: IZLUDJUJES ME!



Post je objavljen 29.06.2007. u 13:51 sati.