Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

VOLI PLAVO!

Danijel Alibabić nije dugo samovao poslije raskida sa Lejlom – veoma brzo je utjehu našao u zagrljaju Sonje Kocić

Danijel Alibabić, najmlađi član grupe "No name", i doskoro najmlađi ukućanin kuće "Velikog brata", očigledno ima pune ruke posla kada je emotivni život u pitanju.
Naime, ubrzo nakon izlaska iz Kuće završila se njegova dvogodišnja veza sa Lejlom Hot, nekadašnjom članicom grupe "Lu lu", a sada solo pjevačicom. Kako smo uspjeli da saznamo Lejla ipak nije mogla da oprosti Danijelu nevjerstva. Njemu raskid, očigledno, nije teško pao jer smo ga nedavno u Budvi "upecali" u društvu atraktivne Sonjom Kocić.
Dok su se ostali učesnici preznojavali iščekujući da čuju kako je žiri rasporedio poene, Sonja i Danijel su se iskrali iz gužve i opredijelili se za varijantu udvoje!
Da li su Sonja i Danijel te večeri "otopili" njegovu "Postelju od leda" ili su doživjeli "Brodolom", za sada nam nije poznato, ali, analizirajući pjevačev, po svemu sudeći, buran emotivni život, kladimo se da je trenutno u "plavoj fazi", jer ga okružuju samo plavuše.
Image Hosted by ImageShack.us


P.S. No Name će ove godine biti na Sunčanim Skalama jer su nominirani za Najbolju grupu...jeeeeeeee...kako mene ovi na Skalama slušaju...lijepo sam ja predložila No Name...hehe!!smijehsmijeh
Sunčane Skale se održavaju u Herceg Novom 9.,10. i 11.7.
9.7. Prinčeve nagrade
10.7. Nove zvijezde
11.7. Pjesma ljeta

Post je objavljen 29.06.2007. u 10:24 sati.