Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

GENERALTURIST

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-06-28

Stojim na semaforu i gledam i ispred mene autobus na kojem pise GENERALTURIST...
zapitam se, dal on prevozi
GENERALE?
TURISTE?
GENERALE koji su TURISTI u stranoj državi?
al i dalje mi nije jasno...
čitam lijepo i piše GENERALTURIST..
znači jedan GENERAL ili jedan TURIST ili jedan GENERAL koji je TURIST...
opet mi nije jasno.. ako je GENERAL hrvatski, onda nije TURIST.. ne mosh biti TURIST u vlastitoj zemlji.. OSIM, ako on nije sad u Haagu kao GENERAL a dođe kući naprimjer kao TURIST..
i šta osim toga imaš biti TURIST u Zagrebu i jos ako si GENERAL..
ako si GENERAL onda si valjda već bio u zagrebu jer ako nisi onda sigurno nisi ni GENERAL, tek onda postoji vjerovatnost da možeš biti TURIST al opet si u zagrebu iako nisi GENERAL..
Npr. ako si GENERAL iz italije onda dodješ kao TURIST u zagreb, eto to smo riješili, a koji će ti kurac onda autobus. NEMA SMISLA!!!!
Možda ipak i ima, npr ti kao GENERAL a ujedno i TURIST bi trebao sjediti na pola autobusa ako te prate tjelohranitelji. Mislim kakav je to TURIST kojeg prate tjelohranitelji.. Pa onda nisi ni na odmoru.. Kad odeš sam i imaš fotić onda si TURIST makar bio i GENERAL u nekoj drugoj zemljii.. I sad recimo da si GENERAL i sjednes na sred busa i oko tebe svi tjelohranitelji.. pa svaka ce budala zoljom gađat sredinu busa i ti kao GENERAL a ujedno i TURIST kao takav ćeš prvi najebat.. Lako granata probije prozor... jel? a nema smisla da sjediš napred a 50 tjelohranitelja iza kao školska ekskurzija, niti ima smisla da sjediš nazad pa te uhite da švecaš drogu ili nešt a ne znaju da si GENERAL a ujeno i TURIST... Može te sredit svaka budala.. Na autobusu samo fali napisano "OVDJE SJEDI.." jer ionako piše GENERAL TURIST.. šta svi moraju znati da se vozi GENERAL ujedno i TURIST... opet ne možeš znati jel je unutra gotovina, čermak, karađić il mladić, ali znaš da je GENRAL TURIST. on je došao odenkud i sad se voza po Zagrebu.. pa šta oni misle da mi ovdje ne znamo čitat. Pa taj njihov kod odgonetne malo djete..
Dajte samo zsmislite kad su to vojni experti napravili. reko jedan "ajmo napisat GENERALTURIST"!! mi ćemo znati da je unutra GENERAL a oni će mislit da je TURIST...
pa šta ga nisu poslali da se voza po albaniji ili negdje.. a ne ovdje.. mgli su to na nekom drugom jeziku napisat ali onda oni nebi znali jel to piše GENERAL a mi nebi znali dali piše TURIST...

*opet ja.. ewo kažu da GENERAL ne mora biti isključivo GENERAL nego riječ sama po sebi koja znači "važan"... al opet kurac, VAŽAN TURIST.. po čem je on VAŽAN TURIST.. šta je on bolji od ostalih turista koji se voze po zagrebu ako ih uopće ima? po čem je on poseban? Možda po tom što je GENERAL ali igra riječi je donijela sasvim novu priču ali čini mi se da su akteri i dalje isti.. Opet nailazimo na tog famoznog GENERALA koji je TURIST a ovo nije njegova domovina osim ako nije došao iz Haga i onda je GENRAL kao VAŽAN a to mora pisat na sred AUTOBUSA???

nisam pametan.. odustajem..

by wedranowski

Post je objavljen 03.07.2007. u 13:10 sati.