Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minimaxine

Marketing

Tromjesečnica!!! Oh, nešto kao rođendan :-)))

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

...zato, navali narode na tortu njami!!!

Tek izašla iz frižidera, ova japanska torta "Miyamoto" uopće nema tijesta, nego rastopljenu čokoladu s rižom, slasnu dvobojnu kremu i pijane višnje u njoj, a ukrašena je šlagom, višnjama u želeu i katanama od čokolade kućne izrade da bi pojačali japanese efekt...kako, molim?

Tko to viče: "Pogledaj datum na sličici"?!

Pa pogledajte vi taj datum, ljudi moji!

Je li to dan kad su hrvatskanašihrvatska igrali protiv Japana u Nurnbergu?

Je!!!

Je li torta napravljena sa ciljem da na kapetana Tsuneyasua Miyamota djeluje kao one vudu-lutkice?

Hmm...'ajmo reć' DA. Je, oooo, jeeeee......djelovala je, svakako. Itekako. Naopako. Na mene zujo!!!

Je li Miyamoto faulirao Pršu?

Da faulirao, on je.....pa su dali Srni....o, neee, jer bi možda Kranjčar...a onaj Kawaguchi je obranio sve živo....a Nakata...neeeee prema Pletikosi, neeeeee.....srećom, nije...a i ja sam načisto pop....ups!

Uuuuuuuuups....lud

Malo sam zastranila, post o Miyamotu, mobitelu, Gamba Osaki i Red Bull Salzburgu ići će nekom drugom prilikom cerek, sorry....


Meni je tromjesečnica kucnula po blogeditoru smijehsmijehsmijeh!!!

A on kaže: "Lijenčino, ovo ti je tek 31. post, samo lijepiš sličice, pišeš ultraminimini postove ako uopće i napišeš išta, samo komentiraš i doma i svud naokolo i gdje te hoće i gdje te neće, još nisi sredila taj blog da na nešto liči, nemaš ni mejl ni onaj ajsiku... ajšikju... ajduku... čajaznamkojiQ u boksovima, ni avetinju nisi stavila kraj nicka, oćoravit ćeš totalno od ovog osmrtnica-dizajna, naročito od onog komentarskog mikro-fonta, tko ti uopće čita komentare ako nema povećalo, neš' ti i tog nicka, pfffffffff, MiniMaxine, ha, ha, ha, nije ni čudo da te prijavljivalo kao spamericu čak i na tvom vlastitom blogu, pa i hakiralo te, hej, ženo, HAKIRALO TE, zar te ni to nije naučilo pameti, misliš li ti napokon odustati???"

Ne smokin.

Samo neka blebeće taj blogeditor, zvuči mi kao Onaj Moj, stalno nešto prigovara smokin.

Da prostite, fućka mi se živo, meni je lijepo ovdje, s vama smokin.

Dakle, prije tri mjeseca rodila se MiniMaxine, baš u trenutku upisivanja kod šjor Bloga.hr kad se postavilo kobno pitanje o imenu i svemu ostalom nut.

Ime je dobila po jednoj ludoj babi Maxine, zguglajte si ju sami jer meni je rojsni dan i ni me volja linkati rofl. Dodala si je ono Mini jer voli minice naughty...he, he, ne, nego zato jer onoj oriđiđi Maxine nije ni do koljena yes.

Rodila se debela, zato se i upisala u Karakter Club. Ne. Stanimo. Rodila se zbog članstva u Klubu, a članstvo je bilo povezano sa imanjem bloga, a blog je otvorila tj. rodila se....opet sam se upetljala u kokoš-ili-jaje štoriju. Ali 15 kila lakša, yessss... i kokošima i jajima u inat njami!
Da skratimo, da nije bilo teta (i barba) Karaktera, ne bi bilo ni MiniMaxine!!!
Karakter Club, pusa najveća kiss!!!

Kompjuterski nepismena, snalazila se brižna & nevoljna kako je znala i umjela, mnogi su joj virtualni prijatelji pomogli i još joj pomažu, a najveća pomoć i potpora bio je Mužić cerek.

Sada naširoko poznat kao Onaj Moj Kojem Je Dopištilo Što Mu Žena Visi Na Adslu Umjesto Na Kućnim Rad(in)ostima.
Zvuči k'o Prince, ha, ali nije rofl!!!

Druženje se s vremenom zalaufalo, vrijeme provedeno na blogu stvarno je prešlo granicu izdržljivosti i kućne ljubimice Tonke i Onog Mog, pa i mene same ponekad.

Znalo se i zaspati pored titrajućeg ekrana zijev.

Znalo se i probuditi pored titrajućih živaca zanemarenih ukućana burninmadblablapuknucu.

Zna se i to da je proljeće vrijeme za proljetno čišćenje, ali se isto tako jako, jaaaako dobro zna i di je močo zvani Radazza i di je mikrovalna zvana Ling i di je Whiskas za Tonku, zna se i to, a ako ne -znat će se da ne treba potezati vraga za rep bez prijeke potrebe i da je bolje pustiti tog istog vražjeg vraga da spava na prokletom laptopu kojeg DVIJE GODINE nije ni pipnuo/la. Ako se vragu uopće spava, dovraga! Pa vrag nikad ne spava!!!
Taj vrag, da bih riječ rekla zaliven, stvarno je vražina i pol smokin.

I ne da mira. I hoće blog, pa bog thumbup!!!

U to ime i u ime cerektromjesečnicecerek, vratimo se na sam početak ovog predugačkog posta:

...juhuuuu, tortaaaaa njami...

...juhuuuu, blog vodi 1:0 smijehyeswink!!!



wave




Post je objavljen 29.06.2007. u 00:39 sati.