Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

DRAFT DAY 2007: Good Luck Lukša, Marko & Stanko!!...VUJČIĆ: "Neću igrati na EP"



LUKŠA ANDRIĆ EXTENDED DRAFT DAY MIX...


Za sve vas žedne Draft predviđanja evo jedan link s potencijalnim winnerima/luzerima. Ma kud ćete bolje od NBADRAFT.NETA, kojemu BTW dugujem par izvješća iz zemlje zvane Hrvatska, poznate po dugovima. Sve se više uklapam..

Svi, uključujući i Duranta, na BROJU 1 predstavljali bi iznenađenje. To je mjesto čini se definitivno rezervirano za Odena, iako će T-Blazersi i danas, pod vječitim pritiskom najvećeg draft busta ikada učinjenog, najvjerojatnije promisliti ne dvaput, nego triput prije nego stisnu button..



2007. NBA DRAFT CLASS MIX..


Od ostalih Draft predikcija izdvajam: Yi Jianlian najvjerojatnije u Kaliforniju, Lukša Andrić najvjerojatnije "5 do 12" ala Markota last year, barem 1 srpski igrač u drugoj rundi (ima jedan "mali" iz Pakraca) visoke ocjene žirija za braniče iz NCAA finalista Ohio Statea & Floride. Uhh, umalo zaboravih da je kolega Pakrac prorekao čak 3-5 mid-2-big-D-day-tradeova..

Marko Tomas, 2 years after? Stvarno ne znam..off-the-rec: nadam se da netko od glavnih i odgovornih vidi novog Stojakovića u njemu..

Danas nam se Starbury II vraća iz Velike Jabuke, pa bih zamolio prijatelje i poznanike da ga počastimo sa 24 sata mira i tišine, dok se ne prilagodi na srednjoeuropsku vremensku zonu..

Barem je izbjegao val vrućine u Hrvata..

Go Lukša & Marko!!


Muraya
nba.blog.hr




Post je objavljen 28.06.2007. u 18:05 sati.