Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onepiece

Marketing

Kaku

Kaku je u početku predstavljen kao vrlo druželjubiv šef mehaničar u Galley-La Company-ju. Njegovo ime najvjerojatnije dolazi od japanske riječi 'kaku' (kut), što bi se u ovom slučaju odnosilo na njegov četvrtasti nos. Kaku je pregledao brod Going Merry, i utvrdio da se ne može popraviti. On se može kretati velikom brzinom i skakati sa ogromnih visina bez ijedne ogrebotine, u čemu uživa. Time je dobio nadimak 'Yamakaze' ilitiga Planinski Vjetar. Popriličan broj likova ga je zamijenio s Usoppom, s obzirom da ima dug nos.
Image Hosted by ImageShack.us

Nakon što je otkriven kao član CP9, Kaku postaje hladan i bezosjećajan. Unatoč tome, ipak se često smije dok se bori, jer očito uživa u tome. Vrlo ga često možemo vidjeti kako se podruguje protivniku, a svoj Devil Fruit je pojeo samo iz zabave. U Enies Lobby-ju su on i Kalifa dobili Devil Fruits-e. Pojeli su ih pod pritiskom Lucci-ja. Time je Kaku dobio sposobnost pretvaranja u žirafu, jer je pojeo Ushi Ushi no Mi, Model Giraffe.
Image Hosted by ImageShack.us

Unatoč njegovom smiješnom izgledu, Kaku je ponosan na svoj izgled i tvrdi da voli žirafe. Zbog toga, često se naljuti kad drugi ismijavaju njegov izgled (što se događa vrlo često). Nakon neprekidnog podrugivanja sa strane Zora i Jyabure, Kaku pokaže svoj najjači 'Rankyaku', 'Rankyaku Amanedachi', koji prereže Tower of Justice na 2 dijela. Iako su žirafe biljojedi, Kaku tvrdi da obožava meso.
Image Hosted by ImageShack.us

Kaku ima 23 godine, i rođen je 7. Kolovoza (2 dana prije mene). Unatoč njegovom mladom izgledu, njegov ga glas i način izražavanja čine puno starijim. Njegov 'Douriki' iznosi 2200, što ga po jačini svrstava na drugo mjesto CP9 ljestvice. Njegova stručnost je 'Rankyaku', te je napravio velik broj njegovih varijacija. On je također jedini mačevalac u cijelom CP9(osim Spandama, ali njega baš i ne računam u to), te koristi 'Yontouryuu' , stil borbe sa 4 mača (2 mača u ruci, i 2 mača su noge – 'Rankyaku')

Post je objavljen 28.06.2007. u 14:48 sati.