Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thetwinsdeathgame

Marketing

If i get up... i might fall back down again...

---New worries...---
Istrcala sam iz dvorca. Anduril i James isli su za mnom. James me stalno cudno pogledavao, ali sam se pravila da ga ne vidim. Anduril mu je prisla i nesto sapnula u uho (vjerojatno nesto o Sarleni!). Iskreno nije me bilo briga samo sam zeljela izbjeci navodnoj kletvi o ponavljanju povijesti. Tako zamisljena zaletjela sam se u nekoga. Sto sam brze mogla izustila sam: Oprosti! , i podigla pogled. Ondje je stajala Kelly.

«Nema veze, i u vezi s onom Sarlenom... »

«Sto, sto s njom?? » ,prekinula sam ju.

«Pa malo sam se raspitala o njoj i u nekim knjigama pise kada bi ju se prizvalo nekom seansom i kada bi ona izgovorila svoje ime jedno bi zivo bice umrlo, a neki su nestali i nikada nisu nadeni. Njena se pokcerka zvala Rose i moglo ju se prepoznati po crvenoj ruzi u kosi. Bila je princeza svjetlosti i zato ju je Sarlena mrzila. Dakle predpostavlja se da je ubila nju i njenog muza te ih zakopala duboko u Zabranjenoj sumi. »

«Hvala ti, ali sad stvarno moram ici! » ,rekla sam i odjurila prema sumi. Ovaj je put i James slusao razgovor i mislim da je tek tada shvatio o cemu se zapravo radi.

Mnoga su mi se pitanja motala po glavi. Je li Sean stvarno mrtav??? Ili je mozda nestao, zauvijek?? Jesu li oni ljudi koje sam vidjela bili Rose i njen muz???

---KASNIJE U SUMI---

Spustio se mrak, a mi smo zalazili sve dublje u sumu. Anduril je izvadila svjetiljku i malo osvjetlila prostor. U daljini sam ugledala puteljak i nesto crveno na njemu. Nisam dobro vidjela sto je , ali sam krenula u tom smjeru. Prvo sam mislila da je to krv, ali kada sam se dovoljno priblizila vidjela sam crvene latice ruza. Slijedila sam latice i tada se prisjetila prizora s ruzom od prosle noci te razgovora s Kelly.

«To je Rose!! » , uzviknula sam odjednom. Anduril i James su me zacudeno gledali.

«Tko?? » ,upitala me Anduril.

«Rose, nju sam jucer vidjela i ona nam je ostavila ove latice kao trag!! »

Trag ruza vodio je do nekakvog hrama. Oko njega se uzdizalo trnje i crne ruze. Stigli smo do ulaza, a na njemu se nalazio ogroman kamen. Iznutra se cula tiha glazba. James je bacio caroliju na kamen podigao ga i odbacio na drugu stranu. Usli smo unutra. Ugledali smo dva lijesa, a ispred njih su plesala dva duha. Zena sva u bijelom s crvenom ruzom u kosi i muskarac u crnom.

«Rose?? » , upitala sam, a zena se okrenula u mom smjeru.

«Molim te nemoj dopustiti onoj vjestici da mi ubije djecu!! Molim te, molim te!! » ,plakala je Rose.

«Necu, necu. », pokusala sam je utjesiti.

«Budite tiho , cujem nesto. » , rekla je.

«Sto?? » upitali smo.

«Oni dolaze!! Bjezite, bjezite!! Spasite se!! » povikala je.

Nato su ona i muskarac usli u svoje lijesove. U tom nas je trenutku zabljesnula jaka svjetlost. Trenutak poslije vec smo bijezali prema izlazu. Vani je nebo bilo crno i tmurno. Odjednom sam ugledala nesto u zraku. Islo je ravno prema nama. Trcali smo prema puteljku. Ispred puteljka bio je kamen kojeg je James ranije bacio. Zaprijecio nam je put. Nije bilo izlaza. Okrenuli smo se. Bili smo okruzeni vampirima tj. Sarleninom vojskom.


---NASTAVIT CE SE---

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-06-27

Post je objavljen 27.06.2007. u 22:40 sati.