Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lm1

Marketing

ITALIJA OTVARA "LEZBOS"

Možda to i ne čudi, kada se gleda kako stvari stoje danas na ovom planetu. Pa i sam Sv. Petar jednom davno (prije skoro dva milenija), kada su ga razapeli naopako (po njegovoj želji, jer nije bio dostojan razapinjanja kao njegov Gsopodin) je rekao: Tek sada svijet vidim pravim očima!

Tako i sada iz dana u dan niže se nove zgode i nove stvari koje me sve više začuđuju, pa tako i ova s otvaranjem plaže na koju smiju ići isključivo žene. Ma koliko to bilo opravdano s nekim riječima kao "ovdje smiju samo žene raditi što obično rade" - u meni budi pitanje, a što to one to obično rade ako to ne rade pred nama? Jer vidio sam mamu i dragu i sestru dok se šminkaju ili dok bojaju kosu ili dok ju suše, a kako tamo nema tuševa sumnjam kako se tuširaju (što ipak nesmijemo gledati, osim ako smo bolesni voajeri), a nema niti "beauty salona" pa tamo nemogu imati krastavce oko očiju i čudne algine kreme po licu s neizgovorljivim bojama. Dakle ne postoji razlog zašto bi one bile tamo same ili ipak postoji? Sve što se na plaži može raditi je kupati se i uživati na suncu, pa me čudi što to ženama smeta na plaži?

Jedna od ispitanica je rekla kako je problem njoj kada muškraci bulje u njene grudi, što me čudi jer u životu nisam vidio tako lijepe grudi da bih u njih gledao duže od 15 sekundi - mada vjerujem kako postoje muškarci koji su zadivljeni njima, ponekada i bolesno! Ali opet, draga moja, ako te toliko smeta pogled muškaraca na svojim grudima poručiti ću ti isto ono što sam poručio i svojoj bivšoj djevojcki (i tada je bila bivša) kada je obukla jedan dekolte i rekla zašto je gledam 20cm ispod očiju, kada su joj oči malo više (usputno rečeno, ta djevojka je imala problema sa svojim grudima, jer su joj uvijek bile premale u svojem čudnom svijetu - mozgu). Moj odgovor je bio kratak, ali odrešit: Draga moja, ako si željela da mi muškarci ne gledamo u tvoja prsa, zašto si onda obukla dekolte?
Druga opcija za tu djevojku je otići na neku napuštenu plažicu i tamo se sunčati. Ali sumnjam kako toga ima igdje osim na našem lijepom Jadranu s Hrvatske strane!

Jedino pametno riješenje se nalazi u tome kako se dio plaže ostavlja lezbikama i njihovim čudnovatim psima (od Pudlica do Pekinezera, mada to ne treba razljutiti hetero vlasnike tih vrsta pasa), jer im je očito dosta ne samo društva muškaraca, nego i njihovih pogleda. E drage moje, bez obzira kojoj seksualnoj orijentaciji pripadale naši pogledi mogu samo reći kako ste lijep prizor za vidjeti, a u tome bi trebale vidjeti pohvale i komplimente! Barem tako shvačam upucavanja raznih tipova koji mi se upucavaju na izlasku, jer imam svoja čvrsta heteroseksualna opredjeljenja. To što privlačim i muškarce samo mi znači kako lijepo i privlačno izgledam, a uzdiže mi malo i ego.
Shvačanje svega na tako jedan pozitivan način može biti pomalo i šaljivo. A može biti pomalo i zanimljivo, pa vam stoga to tako i govorim u najboljoj namjeri! Jer previše se žena s homoseksualnim opredjeljenjem nazvalo kujama, baš zbog razloga mrženja muškaraca. Pa što smo Vam mi krivi, ako Vas ne privlačimo? A ako imate traume od svog tatice, ne znači kako sam i ja takav! itd.

Jednom riječju svijet je otišao naopako...Pitam se gdje će završiti?

Post je objavljen 27.06.2007. u 18:49 sati.