Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/formysoul

Marketing

What`s Meant To Be Will Always Find Its Way

"Pssst, Anna!" šapnuo mi je Nathan za stolom i pokazao glavom prema terasi. Pogledala sam ga krajičkom oka i lagano, tek toliko da drugi ne vide, potvrdno kimnula glavom. Kaj sad hoće, pomislila sam i nakašljala se glumeći kao da mi je komad kruha zapeo u grlu. "Si dobro?" upitala me Haley udarajući me rukom po leđima. Kimnula sam glavom i dalje glumeći kašljanje te se dignula od stola. "Idem ja malo na svijež zrak", rekla sam i izašla van. Minutu kasnije začula sam Nathana kako govori "Idem ja vidjet jel Anni dobro".

Sjedila sam kraj jacuzzija kada je izašao van. "Kaj trebaš?" upitala sam ga smiješeći se, a on je tiho, bez odgovora sjeo pokraj mene. Već sam se uplašila da nešto nije u redu kada je odjednom, k'o iz topa, opalio "Zaprosit ću Haley". Tek tada mi je stvarno nešto zapelo u grlu, iako nemam pojma što jer su mi usta bila prazna. Kašljala sam, jedva dišući, kada me Nathan svom snagom opalio po leđima. "Kaj?!" upitala sam ga zaprepašteno, držeći se za srce koje je ubrzano kucalo zbog nedostatka zraka. "Aha", rekao je veselo, vadeći nekakvu malenu kutijicu iz džepa "Zaprosit ću je."

Nisam mogla vjerovati. Zgrabila sam mu kutijicu iz ruku i stala je proučavati. Bila je crna, omotana glatkom antilopinom kožom. Nisam trebala ni razmišljati što je u njoj. Otvorivši je, balkonska vrata su se naglo otvorila, a Haley je izašla van. "Haley!" zaderao se Nathan prema njoj dajući meni do znanja da spremim kutijicu. Umjesto toga, ja sam se iznenađeno lecnula te mi je kutijica, zajedno s njenim sadržajem, pala u jacuzzi. "Je*emti!" opsovala sam tiho, gledajući kako kutijica polako tone na dno jacuzzija. "Kaj je bilo?" upitala je ona znatiželjno skidajući kućnu haljinu. "Idemo u jacuzzi?" upitala je, a Nathan i ja smo se samo pogledali ne znajući što da napravimo. "Mmm...khm, Haley", počeo se Nathan izmotavati, a zapravo nije imao pojma što da kaže "Zove vas Lucas!" zaderala sam se ja odjednom kao da je uzbuna. Koje sranje, pomislih. U tom trenutku se jednostavno ničeg boljeg nisam mogla sjetiti. "Khm...da, Lucas nas treba", rekao je Nathan te se digao i krenuo k Haley. "Kaj on sad hoće?" rekla je ona i ponovo navukla na sebe svoju kućnu haljinu. Krenuli su prema balkonskim vratima i prije nego što su ušli u kuću, Nathan se okrenuo prema meni i pogledao me pogledom "Vadi tu kutiju iz jacuzzija!". Samo sam blago kimnula glavom i zacerekala se. Isuse Bože, pomislila sam i okrenula se prema jacuzziju u kojem se na dnu nazirala blago crna boja; kutijica. Nekako sam je izvukla, ali sam pritom uspijela namočiti cijelu desnu stranu trupa. Krasno, pomislila sam i spremila kutijicu u džep. "Dobit će šakom u glavu", rekoh tiho misleći na Nathana te brzim korakom krenuh prema kući.

"Si ju izvadila?" upitao me Nathan potiho dok smo se svi zajedno zabavljali u bazenu. "Naravno da jesam, idiote!" odgovorila sam pomalo ljutito "U mojoj sobi je u ormaru."
"Pazi na nju", rekao je i zaronio u vodu. "Misliš; na njega", rekla sam kada je izronio i izašla iz bazena kako bi se osušila. Otišla sam odmah u sobu kako bi provjerila prsten, kad ono, naiđem na Haley kako kopa po mojem ormaru.
"Haley!" uzviknuh iznenađeno ugledavši je. "E, Anna, di ti je ona crvena majica koju ja stalno nosim?" upita ona i nastavi kopati po ormaru. Nisam znala šta da napravim. Samo sam se bojala da ne nađe prsten. "Mmm...čekaj, budem ti ju ja našla." rekla sam i brže bolje je odgurnula od ormara. Nakon par sekundi traženja, našla sam je točno ispod kutijice. Hvala ti Bože, pomislih i veselo Haley dobacih majicu. "Hvala!" reče ona i izađe van, ostavljaući mene samu da pospremam robu, koju je, btw, ona pobacala.

Dan smo proveli zabavljajući se u dvorištu, većinom se kupajući u bazenu, jacuzziju, igrajući odbojku i pijući slatke koktele. Haley, Peyton i ja smo se usput šopale sladoledima svakakvih vrsta, dok su Brooke i Rachel pazile na liniju. Bevin je pak bilo zlo jer bila, recimo, malo pripita. Izgleda da je alergična na alkohol pa na nju ima neki poseban utjecaj. Dečki su se većinom pravili važni izvodeći svakakve akrobacije u bazenu u čemu se posebno isticao Skills.

Najveće iznenađenje večeri bio je neočekivani dolazak Jakea. Peyton je bila toliko sretna da je počela skakati od sreće. Ponekad pomislim da ima problema s hiperaktivnošću. Ima i ona neke svoje mušice.

Kako smo svi bili dobro raspoloženi i spremni za zabavu, odlučili smo otići malo do grada. Došao je još jedan trenutak kada su cure uspijele ispiti živce dečkima. Naravno, morali su nas čekati sto godina dok se nismo spremile. Ja sam im se pridružila nekih posljednjih pola sata jer i inače nemam običaj niti naviku nešto posebno i dugo se uređivati.

U gradu smo se zabavljali u nekom tamo poznatom noćnom klubu. Večeras su svirali amaterski rock bendovi, većinom srednjoškolaca. Kako su svi imali svog para, Lucas i ja smo ostali sami sjediti za stolom. Nisam mogla odoljeti da mu ne kažem za Nathanovu namjeru, jer ipak, ne bi ja bila ja da mu ne kažem. Njegova reakcija bila je izričito slična mojoj, samo što sam ja njega morala dva puta opaliti po leđima da bi došao k sebi. Morala sam mu čvrsto obećati da ću mu čim se vratimo u vikendicu pokazati prsten. To me dovelo do razmišljanja. Ja prsten zapravo uopće nisam vidjela. Zbog toga cijelu noć nisam imala mira. Samo sam jedva čekala da se vratimo u vikendicu.

Moja želja nije bila brzo uslišena. Ostali se uopće nisu dali doma, pa smo Lucas i ja odlučili otići sami. "Sad ćemo i mi!" doviknuo nam je Nathan i vratio se k Haley na plesni podij. Kako smo do grada išli pješice, morali smo se pješice i vraćat doma. Za to nam je trebalo nekih pola sata, a čim smo kročili nogom u kuću, odmah smo odletili ravno u moju sobu. Raskopala sam cijeli ormar dok nisam našla kutijicu, da bi mi je Lucas onda odmah zgrabio iz ruku. "Ej!" zaderala sam se i stala nasuprot njega. Oboje smo se nagnuli nad kutiju k'o neke budale, a u tom trenutku, Haley je uletila u sobu. "Ajme!" uzahnula je sva izbezumljena, gledajući nas izbuljenih očiju. "Haley..." započeo je Lucas, ali ga je ona odmah prekinula "Odkad ste vas dvoje zajedno?! Isuse, zaprosio te?!" Lucas i ja ostali smo paf! Na neki način došlo mi je da prasnem u smijeh, ali bi nas Nathan onda oboje ubio. Pogledala sam Lucasa pogledom "Reci nešto!" kako bi još spasio nešto, ako se spasiti može. "Pa...da, ovoga..." govorio je Lucas, ali zapravo nije imao pojma šta govori. Sve to izgledalo je kao neka scena iz sapunice. Tome je pridonio još i Nathanov ulazak u sobu te njegovo histerično deranje na mene i Lucasa. Na kraju smo nekako uspijeli uvijeriti Haley da Lucas i ja nismo zajedno i da me nije zaprosio, a onda smo Nathana i nju ostavili same u sobi. E, sad stvarno nemam pojma kak bude to završilo.






Post je objavljen 27.06.2007. u 17:28 sati.