Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/byluda

Marketing

Taman kad ste pomislili da me nema...

Evo mene...nije me bilo dugo jer sam bila kod babe na selu..Tamo sam se našla sa Baricom mojom...Bara..jebem ti..reci Danijelu da dode ostavit komentar...ja tu stavim tvoje slike..malo te spomenem u postu, al od tebe ni glasa na mom blogu...ugl. uspjela sam se posvađat s babom..tak mi je digla tlak..mislim da sam isla mjerit tlak..puko bi tlakomjer..kak me je nazivcirala...joooj..
..ljudi..šišala sam se...i malo farbala..uvijek sam bila ružna al sad...jebem ti..užas..
..ovaj post neće bit dugačak jer bas i nemam o cemu pisat..dovoljno je rec da uživam na prznicima..i da su me dvije osobe jaaaaaaaaako naživcirale..tu ne ubrajam babu...al dobro..necu sad o tome...svaka budala ima svoje veselje..
..jel idete u subotu u grad???

ZA ANDREU:
Joj..izgorila sam...znas kak..al pazi ovo..cijela sam izgorila na desnoj strani..a znas zast...zato sto smo skoro cijelo vrijeme bili na onoj strani bazena...i kak je sunce pržilo..tak mi je sprzilo smo desnu stranu..al me je sve peklo..joooj...jel si ti spržena??
..jel ces mi ti ic u subotu u grad??..pozzdravi mi kikicu...

Evo vam ovaj jedan spot...iako je pjesma malo stara..al nema veze..meni je bas super..samo bi htjela rec da ja nisam takva..ak poslusate pjesmu, znat cete o cemu govorim...ak kuzite engleski...
..al ima i takvih cura...ma vi koji me znate, znate i da me bas briga za pare i aute i sta ja znam...ugl.
spot mi je bas funny...i bas mi je sladak ovaj pjevac..neznam kak se zove...cerekpozzz i kiss svima koji me čitate..ma sve vas vojim..looolkisswavewavewavewave

Good charlotte:Girls & boys



Post je objavljen 27.06.2007. u 17:01 sati.