Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisaozivota42

Marketing

Sinoć su mi roditelji bili u kockarnici. Jer se otac pojavio da se glupira i da me sramoti. Pred tvojim roditeljima, Srce, i pred tvojima, Idealiste.

Upravo sam se vratila s maturalne zabave. Dobro..ne baš direktno od tamo. :) Bilo je lijepo, bilo je puno hrane jej:D, nisam mogla prepoznati kolege kako su uređeni bili. Otišla sam prije kraja jer noć je bila lijepa, a muzika nije bila takva da bi me baš cijelu noć mogla poticati na plesanje. Iako sam bila sretna zbog svakog plesa za koji me se zamolilo :D
Kosa je naravno bila nepočešljana kao uvijek, bez šminke, plava haljina do ispod koljena od satena, srebrne sandale. Stavit ću sliku/e kada i ako je/ih dobijem.

Sva sreća da ne isprobavam puno odjeće dok nešto tražim (prvi dućan je bio pravi) jer se kabine nikada do kraja zapravo ne mogu zatvoriti. Kojeg god tipa u pravilu.
Ako netko ima kakav utjecaj nad ovime ili se bavi kakvom prodajom, neka ukloni neonska svjetla ako ih ima u garderobama jer daju posebnu ružnoću svemu, koja se pod svim ostalim svjetlima ne vidi.

Cvijeće je ružičasto ako u zemlji ima magneta. kul
Recimo na Jabuci, vulkanski otok po postanku - i cvijeće koje je niklo tamo i cvijeće koje je doneseno, koje god boje bilo, postane ružičasto ili ljubičasto ako je tamnog pigmenta. Crvena zemlja.

Post je objavljen 27.06.2007. u 16:00 sati.