Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Gledatelji "Otvorenog" prokužili Mesića


Hitno molim nekoga tko je snimio većerašnje gostovanje predsjednika Stjepana Mesića kod Mislava Bage da uploada video na JuBitu!

Izgleda je na Bagu blagotvorno djelovala nagrada HND-a, pa je pritisnuvši Mesića pokazao da naš predsjednik nije "puhao HDZ-ovoj Vladi za vratom", da trenutno podržava Sanadera, a gledatelji su pametno zaključili da će HDZ biti njegov favorit na izborima.

Da je bio malo uporniji, Bago bi pokazao i da predsjednik zamjera šefu SDP-a Zoranu Milanoviću što preko priče o nepotrebnosti 11. izborne jedinice, otpiljuje Milana Bandića. No, i to što je Mesić rekao da u SDP-u postoje profilirani političari i novi predsjednik, pa bi sad oni (Bandić i Milanović) koji su bili konkurenti u predizbornoj utakmici, trebali zajedno, sasvim je jasna poruka Milanoviću da prestane raditi protiv Bandića, ako želi predsjednikovu potporu.

A izjava da je OK da Sanader razgovara sa Šišljagićem mogla bi značiti da je i Mesić upoznat sa navodnim dealom Sanader-Glavaš :

Pred mjesec dana sam dobio info da će Sanader pomilovati Glavaša uz uvjet da Glavonja bude politički neaktivan.
To je bio info koji mi nitko službeno nije mogao potvrditi, odnosno, nisam imao drugih indicija koji bi potkrijepili, pa ga nisam objavljivao. Kada sam vidio Glavaševo pismo da ga se pusti iz zatvora, a on će šutjeti (neće davati izjave za javnost) bio mi je to jasan znak da je info točan i da je dogovor pao. Onda je neki dan Šišljagić izjavio da će Glavaševa stranka koalirati i s HDZ, pa onda ova kava. Stvar je jasna.

45 Lines, Pollitika.com, 26/06/2007 - 15:00.


Dakle, trijumvirat Mesić-Sanader-Bandić i dalje jaše zajedno.

Post je objavljen 26.06.2007. u 23:36 sati.