Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamousrcumom

Marketing

....Barcelona....

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-06-26

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-06-26

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-06-26

Henry: Došao sam osvojiti Ligu prvaka:
"BARCELONA je jedini klub zbog kojeg bih napustio Arsenal", rekao je Thierry Henry na konferenciji za novinare koja je uslijedila nakon njegovog predstavljanja na Nou Campu.

"S ovim klubom i svojim novim suigračima želim osvojiti Ligu prvaka", govori Henry o svojim ambicijama prema trofeju koji mu je izmakao s Arseneom Wengerom.

A Wenger će, kaže Henry, ostati u Arsenalu. "Wenger je trener Arsenala, a Rijkaard je trener Barcelone i tako će ostati. Arsene Wenger će do kraja odraditi svoj ugovor. Dugo je trajalo, ali napokon sam ovdje. Sad samo želim izaći na stadion i pokazati navijačima što mogu napraviti. Klub mi je pokazao puno povjerenja, želim im dokazati da se isplatilo. Barca je klub koji u sezonu ulazi sa ciljem da osvoji sve što može. Ja sam tu da im u tome pomognem, bit će to timski rad. Neki su igrači ovdje već dugo i nadam se da će imati korisnih savjeta za mene", kaže Henry.

"Ne pokušavam biti skroman kad kažem da sam iznenađen koliko me je ljudi došlo dočekati. Rečeno mi je da i jako puno navijača čeka na stadionu da me vidi. Kad sam bio dječak samo sam želio igrati nogomet, ali ovo nisam mogao ni zamisliti. Iako sam u dobrim odnosima s nekoliko igrača Barce, nitko me nije morao uvjeravati da dođem. Poznajem Samuela Eto`o-a, Ronaldinha, Thurama i Guilyja. Eto`o i ja smo vrlo bliski. Kad sam bio ozljeđen došao me posjetiti u London i podigao mi samopouzdanje, a kad je on bio ozljeđen ja sam posjećivao njega. Znamo se još otkad je igrao u Mallorci. Iako znam da bi novinari voljeli da nismo u prijateljskim odnosima, morat ću vas razočarati", rekao je Henry.

Naposlijetku, Henry je komentirao i svoju želju da nastavi nositi broj 14, koji je prije njega na Nou Campu imao Johan Cruyff.

"Kad sam prešao u Arsenal, broj 12 koji nosim u reprezentaciji bio je zauzet. Kako nisam tip osobe koji će nekog pitati da mi prepusti broj, uzeo sam idući koji je bio dostupan. Možemo dugo sjediti ovdje i pričati o Johanu Cruyffu, ali činjenica da nosim isti broj kao i on samo je slučajnost", zaključio je Henry.

Post je objavljen 26.06.2007. u 18:46 sati.