Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paranormalnoiostalo

Marketing

NEBESKE RIBE 2. DIO

Dobio sam nekoliko pisama na e-mail da pišem malo opširnije o nebeskim ribama, pa sam odlučio napisati ovaj post.

Mogle bi biti svugdje oko nas… u zraku, vodi, pa čak i u našim domovima.
Nitko ne zna što su, otkuda dolaze, jesu li to živa bića. Nitko ih nije dodirnuo i vidio golim okom.

Zovu ih štapovi i nebeske ribe. Ustvari mnogi dokazi sa slika i video uradaka (način kretanja, inteligencija kukaca) dokazuju da je najvjerojatnije da se radi o živim bićima, možda i čak nekakvoj vrsti kukca koji su potpuno nepoznati znanosti.
Nekima je to samo fascinantna i zanimljiva misterija.

Kao što sam napisao u prošlom postu o nebeskim ribama, prvi put je nebeska riba snimljena slučajno. Snimio ju se Jose Escamilla, koji ih je otkrio sasvim slučajnim putem. 1994, godine Escamilla je vidio nekakvu vrstu NLO-a (nepoznati leteći objekt – može biti i životinja a ne klasična metalna letjelica) i snimio ga, no nakon dosta pomnog promatranja je shvatio da se vjerojatno radi o nekakvom letećem biću koje se kreće velikim brzinama.

Naime ta bića se kreću tako nevjerojatno velikom brzinom da ih golim okom čovjek ne može vidjeti, te ih se može vidjeti samo na snimkama i slikama.

Bez primjerka te životinje bilo žive ili mrtve, nemoguće je sa stopostotnom sigurnošću reći da se radi o živim bićima. No razne stvari nas upućuju na to da se uistinu radi o živim bićima. Na primjer kretanje tog bića je slično kretanju ptice kroz zrak ili letenju kukca, a ponekad kruže oko objekta poput kukaca (sa malom inteligencijom).

Koliko se brzo kreću?
Najnovija istraživanja i analize snimaka na kojima su nebeske ribe upućuju na to da bi se mogli kretati brzinom od 200 km/h do 1200 km/h – što je brže od brzine zvuka.

Koliko su velike?
Iste analize nam govore da su veličine od par centimetara do pedesetak metara.
Začuđujuće je da nešto tako veliko može biti nepoznato za znanost.
Jedan od teorija je da se kreću kroz dimenzije.

Nebeske ribe nisu samo fotografirane i snimljene u zraku, snimljene su i fotografirane su i u kućama i u vodi, što dokazuje da nisu samo u zraku.

Kako fotografirati nebeske ribe.
Eksperimenti su pokazali da bi nebeske ribe mogle biti bilo gdje, možda baš izvan vaših domova. Koristeći kameru možete to i doznati. Najbolje rezultate pokazuje tehnika koju je izmislio i razvio John Bro Wilkie.
Ako imate kameru namjestite je na najveće uvećanje koje ima, stavite je da snima nebo.
Usmjerite je u smjeru prema suncu (ali ne u sunce), tako da se vidi cijelo okruglo sunce i nebo. Snimajte od 15 minuta do pola sata. Pri pregledavanju snimke možda ne budete vidjeli nebeske ribe odmah na početku, možda tek kasnije primijetite par slabih prolazaka nečega.
No najlakše će biti ako imate usporavanje vremena na kameri.




Post je objavljen 26.06.2007. u 18:13 sati.