Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mravince

Marketing

KONCERT

Nakon otvaranja zdravstvene ambulante u stambeno-poslovnom objektu Dražice Mravinčani su guštali u koncertu u čast sv. Ivana Krstitelja i Dana državnosti koji je upriličen ispred župne crkve.


Detalj sa koncerta ispred župne crkve

Na koncertu su nastupili mješoviti crkveni zborovi KUD-a Mravince i susjednih Kučina te dječji zbor Mravince i Kučine pod dirigentskom palicom č.s. Dulceline Plavša. Koncert su svojim nastupom uveličali i glazbari Gradske glazbe Zvonimir Solin izvedbom svjetskih uspješnica.

Na koncertu na su uz veliki broj mještana i njihovih gostiju nazočni gradonačelnik Boban i predsjednik Gradskog vijeća dr. Kajo Bućan. Nakon pozdravnog govora predsjednika MO Mravince Vicka Bućana u kom je čestitao svim Mravinčanima njihovog patrona sv. Ivana Krstitelja te uputio mještane u nove projekte u mjestu započeo je pravi mali spektakl pjesme i svirke.

Program je završio nezaobilaznom pjesmom Mravince moje lipo napisanom i uglazbljenom iz pera Mravinčanina don Šime Marovića. Večernji program proslave užežin sv. Ivana ovdje nije završio, nastavljen je okupljanjem mlađeg naraštaja ispred Doma Kulture u Mravincima uz stari mravinački rock bend Controlis, koji se inače okuplja samo za posebne prilike, tako da su Mravinčani guštali uz stare rock pjesme.

Radojka Bućan



Grupa Controlis


Detalj sa koncerta grupe Controlis


Post je objavljen 26.06.2007. u 10:04 sati.