Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/veteran

Marketing

RAZLOG?

Zašto igramo, zašto se natječemo? Istina je jedna jedina. Samo zbog pobjede. Biti bolji. Doduše postoje i sekundarni razlozi. Neki igraju kako bi pobjegli od kuće i ljute žene, neki igraju zato što nemaju ni kuće ni žene, neki da omršave, neki da se napiju u trećem poluvremenu... Ali dok igraju, dok tekma traje, svima je na umu samo jedno - POBJEDA. Bezuvjetna pobjeda!
E sad... Do nje je moguće doći legalnim putem, manje legalnim putem ili pak prevarom. No sve prihvaćam. Cilj opravdava sredstva. No i tu postoji onaj ali. Dakle, ako me netko prevari a da mi nismo shvatili - skidam kapu. Ako nas pak pokušaju prevariti i mi to shvatimo, odreagiramo, prijavimo, slatko se nasmijemo - i prevaratni se trebaju nakloniti kao mi u prvom slučaju. No postoji i onaj treći slučaj. Ukoliko vas pokušaju prevariti, to i učine, a vi pak to shvatite i neodreagirate e onda ste vi Babun, Pavijan, Gibon, Telebean, Magarac... Onda ste vi Damba Talijan. Pametnima dosta.
P.S.
Pred smjenom je sa tajničkog mjesta u NK "LEGE". Suspendiran. Rok kušnje traje. Nema zajebancije.
P.S2.
Strašno će mo se zalagati za strogu evidenciju i registraciju igrača te konrolu istih. Koja je svrha da u veteranima kojima je donja dobna granica 35 godina nastupaju momci od 29, utegnuti i utrenirani? Pa sprdaju se s nama. Čemu to. Postoje pravila i treba ih se pridržavati. To vam je isto kao da u utakmicu mladih nada koji su stari 10 godina ubacite dva juniora stara 16 godina. Kao, falio nam je dva igrača... Bravo majstore. I Damba je samo viknuo "Predajem se". Čudno, hrabri talijan.

Post je objavljen 26.06.2007. u 09:03 sati.