Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imnotscottish

Marketing

D(r)uga noc u Pragu

Evo mene sa svakodnevnim reportom iz Ceske. Neke zanimljive stvari su mi se dogodile, ali neke(koje nisu bil tolko zanimljive) su samo projurile pored mene ne pozdravivsi me.

Probudio sam s u pol 10 i sisao na dorucak. Moram priznat da moja novogodisnja odluka o prezderavanju svakog jutra nije urodila plodom. Naravno, mogao si se nakrkat kiflicama i pekmezom, ali zeludac je trazio nesto mesnato, tako da sam bio prisiljen potrositi 95 kc za obilan rucak u obliznjem restoranu( nekako, ne pitajte kako, dobio sam besplatno pice, bice da ovi cesi i nisu tolko normalni kao sto se cini, ah jebiga)

Jan je spavao do pola 6 popodne.Toliko o profitabilnosti nocne smjene...

Poso su mi kompovi isli na zivce, oso sam u sobu i procitao pola Silmarilliona na Engleskom. Oko 8 sam rekao: "Joj, moram ic....imam gazu..."

Nakon 40 min gnjavljenja Jana, konacno smo postavili bubnjeve. Ovaj Francuz se, kolko je mogao biti, pokazao izvrsnim basistom, i jos boljim klavijaturistom. no, pokazalo se da nam fali malo ritma...

Kad je Francuzic otisao(morao se naspavat za put sutra), ostali smo samo ja i Jan...to je bilo prvi(i nadam se zadnji) put da sam vidio da netko break-dancea na moju glazbu...glupe pijandure....

Anyhoo, dobio sam dosta profesionalnu kritiku od Svedjana po imenu Fabian, tako da znam na cemu trebam ubuduce radit.

Zivjela Piva!!!!!!

Pusa iz Ceske!

Post je objavljen 26.06.2007. u 00:42 sati.