Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klockodj

Marketing

Klocko 'come back

bajer noću...

Dragi moji bloger, vratio se ja vama, nama, odnosno sebi! Zašto sad, i zašto ne prije? Stari blog klocko.blog.hr jednostavno više nisam mogao ni sa jednom lozinkom otvoriti pa sam sad uhvatio malo vremena i potrudio se da vam se ponovno pridružim!

Puno se toga dešavalo u mom životu, no o tome ču vam s vremenom. Sada malo o današnjem danu, tj. večeri. Sinulo mi je da bi mogli ići na noćno kupanje na bajer. Moje ideje se često pretvore u stvarnost pa tako i ova (razlog tome je vjerojatno i to što nisu nerealne).

Vrlo brzo jednim pozivom, Lanua, ja i još jedna osoba uputili smo se sa torbama na ramenima… kad tamo nešto sitno ljudi. No što je vrijeme odmicalo dolazilo ih je sve više. Svi smo se mi nekako rasporedili po bajeru i uživali u svojoj noćnoj privatnosti.

Voda je odlična, pre topla! Vjerojatno i zato što je vani malo, al doista samo malo hladnije nego po danu pa je temperatura vode možda i toplija.

Fascinantno je koliko čovjeku takve stvari vuku siječanja pa i na slavne dane klocko bloga :). Zvjezdano nebo, zvuk vode, sjajni mjesec pobuđuju stotine misli u mojoj glavi. Siječanja jednostavno naviru sama od sebe. Čovjek se doista osjeća nekako sjetno.

No u svakom slučaju osjećaj u vodi i uz nju u ovim sitnim moćnim satima je fenomenalan i preporučam vam ga svima!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 26.06.2007. u 00:13 sati.