Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gwenstefani14

Marketing

gwen kraljica stila



Pjevačica Gwen Stefani lansirala je svoj dugo najavljivani mirisni prvijenac koji nosi jednostavan naziv L. Parfem je nastao u suradnji s kućom Coty, a predstavljen je nedavno u njujorškom Soho Houseu uz nastup sinkronih plivačica, američkih olimpijskih reprezentativki. Njegovim cvjetno-voćnim notama dominiraju bijela frezija, listovi kruške, ljiljan i mošus, a u SAD-u će se na policama trgovina pojaviti u lipnju.


HP Photosmart R607 Harajuku Lovers Digital Camera by Gwen Stefani dizajnirala je osobno Gwen, a proizveden je u ograničenoj seriji od samo 3000 primjeraka. Kućište je tirkizne i bijele boje sa smeđim detaljima među kojima su srca te kanji i katakana znakovi. Kupnjom ovog fotoaparata, koji košta 249 dolara, dobivaju se profinjeni dodaci kao što su torbica i privjesci koje je Gwen osobno dizajnirala, uzica za nošenje oko vrata te DVD s videospotovima Gwen Stefani.

Harajuku Lovers temeljen je na istim japanskim utjecajima na koje se oslanja i njezin album «Love. Angel. Music. Baby.», a za fotić Gwen izjavljuje da je super-kawaii (supersladak na japanskom). (KĆ)




gwen stefani - 4 in the morning

Gwen Stefani
Lyrics



Gwen Stefani Lyrics


to bi bilo sve u ovom postu
bit će još novosti..!

Post je objavljen 25.06.2007. u 23:27 sati.