Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rijecanka4ever

Marketing

Gotovo je gotovo!!!!!

Evo napokon stiže i novi post!!! A jednostavno nisam imala vremena pisati!! Evo napokon je gotova i naporna škola. Ja sam prošla sa slatkom 4. Hm, kao i uvijek ne znam o čemu da pišem. no dobeo pisat ću od četvrtka pa sve do danas!! U četvrtak smo proslavili zadnji dan uz roštilj i piće na pećinama. Bilo je super. Neki su malo pretjerali sa pićem nut ali su se otrijeznili. Ma sve je bilo super. U petak sam se morala probuditi rano jer sam igrala odbojku na pijesku i sa svojom marinicom sam na kraju završila na 2. mjestu thumbup!
Poslije turnira smo se spustile na more da se malo osvježimo i zabavimo... Ja sam se morala ranije pokupiti s mora jer sam morala ići doma otuširati se i krenuti kod Silvije gledati filmiće i zabavljati se!!yes Bilo je super!! Drago mi je radi moje Kimice koja mi je nakon tog partya bila jako sretna jer su joj se ispunile njene želje!! thumbup Išli smo spavati oko 1 i ja i Kimica se probudile oko 5 ujutro i pričale do 8 dok nam nije ponestalo energije pa smo odspavale još 15-estak minuta. Kasnije su se pomalo svi probudili i krenuli prema svojim kućama. Kada sam došla doma otuširala se i krenula spavati i puniti svoje baterije za sljedeći dan. U nedelju sam išla na cijeli dan i tako i danas!!! Toliko o mojim danima.....A šta se tiče moje ljubavi stanje se počelo poboljšavati. Drago mi je što me Kim saslušala i dala par savjeta... Zna ona kakve su muške djevice... A vidjet ćemo.. On se mora još baviti knjigom jer se malo zajebavao..Ali uspjet će on to!!!! Imat će on moju podršku...Ajde ljudovi to je sve od mene za sada...Veliku pusu šaljem cijelom 2.c pogotovo mojoj Sarici i Kimici te naravno Adri, Mimi, Marini, Petri.Vekily i Ivy a naravno najveću pusu šaljem mojoj ljubavi!!!
P.S.Pustite mi puno komentarića!!!Pus@ svima coolroflkissrolleyeswinkyesnoeeknonobangburninmaddeadgreedyheadbangmadmouthwashnaughtynutpartywavecerekblabla


Post je objavljen 25.06.2007. u 21:48 sati.