Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prisonbreak4ever94

Marketing

NISH NOWO

pa eto lljudi kao što sam obećala da ću vam se češće javljat..kod mene nema bash nist novo...odim kaj sam malo u bedu jer vjerojatno mozda necu ic na more,za sad se nista nezna..hvaja vam puno an komićima najbolji ste!!
a eto nije ni to jedini razlog zakaj sam u bedu..ono nema serije -zakona braće..mislim ima al 1 sezona..uglavnom kad bolje razmislim bolje išta nego ništa glavno da je miller i cjela ekipa na Tv-u smijehparty
pa evo nešto o njima

MICHAEL SCOFIELDcerek
ALIAS Fish, poznat i kao Snowflake
zatvorski broj 94941
lokacija NA SLOBODI
zločin Oružana pljačka
kazna Pet godina
preostalo vrijeme kazne Trenutno neodređeno
kvalificira za oslobođenje za Trenutno neodređeno
NEŠTO O NJEMU:cerek
Obrazovna pozadina Michaela Scofielda podiže pitanja zašto bi takav čovjek počinio zločin koji je on počinio. Započinjući sa besprijekornim ponašanjem tijekom školovanja u Morton East High School, kasnije će diplomirati sa iznimno dobrim ocjenama te magistrirati građevinu na sveučilištu Loyola u Chicagu.

U vrijeme uhićenja Scofield je bio zaposlen kao strukturalni inženjer u prestižnoj firmi Middleton, Maxwell i Schaum u Chicagu, Ilinoisu.

Scofield je osuđen za oružanu pljačku nakon što je pokušao ukrasti preko pola miliona dolara iz United Savings banke. Na suđenju, Scofield nije uložio žalbu na presudu, jedino je zatražio da kaznu odsluži u zatvoru maksimalnog osiguranja blizu njegovog doma u Chicagu.

Sada na slobodi, pretpostavlja se da se Scofield udružio sa svojim davno izgubljenim ocem, Aldom Burrowsom. Aldo, bivši pripadnik Kompanije koji je također u bijegu, odgovoran je za razotkrivanje pronevjere novca iz fondova EcoFielda, koje je brat predsjednice Reynolds, Terrence Steadman preusmjeravao u izbornu kampanju svoje sestre. To je potaklo kompaniju i Reynoldsovu da namjeste Steadmanovo ubojstvo Lincolnu kako bi iz skrivanja izvukli Aldoa Burrowsa.

Scofielda i Burrowsa nedavno je uhvatila granična patrola u novom Meksiku, no uspjeli su se tijekom transporta osloboditi i pobjeći.

FERNANDO SUCREcerek
ALIAS —
zatvorski broj 89775
lokacija NA SLOBODI
zločin Teška pljačka, bijeg iz saveznog zatvora, napad
kazna Pet godina
preostalo vrijeme kazne Četiri godine i jedan mjesec
kvalificira za oslobođenje za Godinu i četiri mjeseca

NEŠTO O NJEMU:cerek
Fernando Sucre rođen je i odrastao u Chicagu, i otkako je stigao u Fox River uzoran je zatvorenik. Sucreov zločin bila je pljačka trgovine sa alkoholnim pićima sa oružjem bez municije. Na taj se čin odlučio kako bi skupio novac za kupovinu zaručničkog prstena svojoj djevojci Maricruz, koju je upoznao tri godine ranije. Policija je stigla na mjesto pljačke prije nego mu se pružila prilika za bijeg, te je odmah uhapšen.

Sucre i Maricruz hodali su dvije godine kada je on smješten u zatvor, a šest mjeseci nakon njegovog zatvaranja Maricruz se preselila u New York, gdje je dobila posao kao posrednik za veliki lanac modnih trgovina.

Mjesec dana kasnije, Sucreov se rođak Hector također preselio u New York. Svojim prijateljima je rekao da je razlog premještaj unutar tvrtke u kojoj je radio, no oni koji ga bolje poznaju sumnjaju da je sam zatražio premještaj kako bi bio bliže Maricruz.

Nakon bijega iz Fox Rivera, Sucre je saznao da će se Maricruz i Hector vjenčati u Las Vegasu. Sucre je stigao u kapelicu nekoliko sati prije obreda kako bi spriječio vjenčanje. No, Hector je obavijestio lokalne vlasti i Sucre je bio primoran pobjeći.

Sucre je također navodno bio umiješan u incident u stanu Jeanette Owens, koju je grupa zatvorenika iz Fox Rivera držala kao taoca, dok su kopali u njenoj garaži tražeći Westmorelandovih pet miliona dolara.

LINCOLN BURROWS

ALIAS Linc the Sink
zatvorski broj 79238
lokacija NA SLOBODI
zločin Ubojstvo prvog stupnja, težak napad vatrenim oružjem
kazna Pogubljenje na električnoj stolici
preostalo vrijeme kazne Trenutno neodređeno
kvalificira za oslobođenje za Zatvorenik nema pravo na oslobođenje

NEŠTO O NJEMU:cerek
Lincoln Burrows odustao je od srednje škole, i odmah se našao u sukobu sa zakonom. Prijašnja kažnjavanja uključuju dva mjeseca odslužena za krađu; tri mjeseca za uništavanja privatnog vlasništva; šest mjeseci za fizički napad; šest mjeseci za posjedovanje ilegalnih supstanci; te deset mjeseci za fizički napad.

Burrows se izjasnio kao "nedužan", i osuđen je po svim točkama optužnice za smrt Terrencea Steadmana, brata potpredsjednice Sjedinjen
ih Država Carolyn Reynolds.

12. svibnja, Lincolnovo pogubljenje je odgođeno zbog pojave novih dokaznih materijala.

Pogubljenje je ponovno zakazano za 26. svibnja, no datum održavanja ostaje upitan dok ga policijske snage ne uspiju privesti.


Post je objavljen 25.06.2007. u 21:33 sati.