Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3slatkisa

Marketing

bok, ljudi

Evo da i ja (Shelay) napisem post! Sta da vam kazem! Joooooooj... Kupila sam svojoj pudlici onak fensi ogrlicu...fakat izgleda slatko, ono mislim roza ogrlica sa malim slatkim biserima i zlatnim slovima pise Loreal!
Da, tako se zove moja slatkica od pudlice! Imam ja jos jednog slatkog psica Avon. On je rasni pekinski dvorski psic(pekinezer za neznalice) s pedigreom. Dobila sam ga od mame prije pola godine iz Kine kad je isla na neku izlozbu atikviteta (to su vam neke stare vrijedne stvari).
Dobio je i mnoge nagrade. ZA njih dvoje se brine marko jer ipak oni su fakat fensi psici. Dobro, dobro...dosta o ljubimcima! Bila sam u setnji sa Barbie i Kelly i bilo je fakat prejebeno! Upoznali smo neke supeeeeeer slatke deceke jedan me je nonstop gledao! Ono ali ja vec imam svoju simpa pa mislim da bi ga nekak prevarila. Uff, ali bas je bio slatki! Naravno moja simpa koju ja od milja zovem ribica je puuuno zgodniji...ipak ima plocice i super tijelo ono da se fakat onesvijestis! Aaaah!
I da kupila sam si majicu onak zutu s ljubicastim na kojoj pise seksi grl! I otkrila sam da mi je moj idol u zatvoru! Ajme jaaadna Paris kazu da nista ne jede! Ali to je normalno mislim 'ko bi jeo u zatvoru, pogotvo mi iz viseg sloja koji volimo samo finu papicu! Npr. ja volim kavijar ali Barbie vise losos a Kelly voli skoro sve... Jooj, jadna mislim u zatvoru zbog voznje s alkoholom u krvi! Pa onw seljacine iz ulica treba onda sve zatvorit! I ovako i onako samo oduzimaju kisik na ovom svijetu...
Ma, dobro, dosta sam pisala sad idem sa svojim frendicama do jaruna pa onda na kavicu naravno napravljenu s niskomasnim mlijekom i bez secera ipak moramo odrzati nase super figure sad za ljeto i zrce!
Cmokač ljudi!

Post je objavljen 25.06.2007. u 14:15 sati.