Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ariel1

Marketing

ej...
evo i mene opet na blogu.... u ova protekla 3 mjeseca mnogo se toga dogodilo... brojni turniri,nova prijateljstva,krizma,izlet,maturalna večera..
škola je tek završila a meni već nedostaje... zadnjih par dana škole bili su predobri... bili smo na izletu u zadru i boriku.. bilo je odlično... imali smo i maturalnu večeru (mi osmaši),ili ti oproštajnu večeru smijeh.. bilo je presavršeno.. tu večer ću uvijek pamtiti... svi zajedno,pa oni koji se do prije nismo družili smo plesali... na kraju večeri, odnosno jutra svi smo se rascmoljili kad smo ustvari shvatili da je naših osam godina zauvijek završilo... svi smo se oprašatili u suzama,pa čak su i neki profesori pustili pokoju suzicu... sljedeći dan smo proveli na jarunu...
ja još uvijek ne mogu vjerovati da je naših osam godina zauvijek završilo... svi ljudi mi nedostaju,i prijatelji i neprijatelji jer ipak sam s njima provela više od pola svoga života... žao mi je jedino što kao razred nismo bili složni i uvijek smo se svađali,uglavnom cure protiv dečki...
prošla sam s 5.0 i upisat ću lucijanku (jezičnu)... nadam se da ću i tamo pronaći dobro društvo ko i u osnovnoj i da ću se dobro uklopiti,makar će u početku to biti teško..
kako je vama bilo kada ste završili 8. razred i kako ste se uklopili u srednjoj? a ako niste još završili osnovnu,čekate li jedva kraj 8. razreda i zašto?




Post je objavljen 25.06.2007. u 14:22 sati.