Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/choco1313

Marketing

detaljan opis protekla dva tjedna..da, da..

helllo..eo javljam se nakon..kolko? 16 dana..=)
e sad...puno toga se izdogađalo..

kao prfo..09.06. smo ko fol išli na rk feštu..aha..moš si mislit.samo smo lutale po gradu, duvale na naftaplinu i tak..čak smo bile i na tekmi nk jadrana.., al samo nekih 20 min, jer smo sjeli tamo kraj demona, i svi su nam se derali...uf..mah, dorro jeee...

drugo..14.06. sam ja imala b - day..(sretan mi rođendan, sretan mi rođendan...)..ma niš posebno nije bilo taj dan..samo sam dobila pare..=)

treće..16.06. smo išli van..ne svi..bio je u villi connect, pa išle mi da vidimo..da malo chagamo..=)..a kad ono, zajeb..ja sam u 1 treala doma, a oni su prekasno ppočeli..tak da smo bili malo u vivi..i malo ispred kafane (tog se ne želim prisjećat..uf..)..i tak..bilo je ok..

četvrto..21.06. sam završila osnovnu! jeeej...i dobila zlatno pero..fala dragim nastafnicima..(i rafnatelju =))..plakali smo ko ludi..dorro, ja nisam previše jer sam se treala šljikati..=)..i tak, došli smo do naftaplina, tamo samo neki klinci..pa u šomi i balotu po cugu i pljugu..pa na pical..bili smo puni pjene i brašna, pa smo se pola sata pokušavali oprat u moru (kak bolesno zvuči)..hah..i da, naš jean dragi frend se nalio ko stoka..gore na kuli, di su svi cugali, a ja se usput i sunčala (i izgorila..lol..)..i tako..nafečer treali van, al neee..mene nije pustila stara..mater joj..=(

peto...23.06..jooo..ke lijepi datum..naime, ja, đeve, kaća i gaia smo slavile roćkas..bilo nas je podosta..curama u šomiju nisu dali cugu, pa su dečki ošli po to..heh..fala dečki..=)..al nama je naftaplinu bilo dosadnooo...(a ko da išta može bit u 10 navečer)..i onda mi lijepo svi u - vivuuu!!! e sad, kak su đeve i kaća dale sve svoje pare za cugu na naftaplinu..ja i gaia smo treale častit u vivi..i dorro..svi uzimali na račun slavljenice (mene=)), čak neki ljudi koje ne znam..al nevermind..i plaćam ja ko budala te račune (samo sam ih trpala u džepove, i onda na šank)..i spičkam 450 kn..i dorro..kažem ja, ak će još neko nešto, platit će gaia.-.al neeee...gaia,noemi, deni i josipa se pokupile i ne znam di su zbrisale..i nema njih, nema...i ja popizdila..još se nisam čula s gaiom, ni ne želim, jer ću joj sve kosti polomiti..slavi b- day, i onda ode..uf..al dorro..poslije je mene častio moj zrman najdraži..i tak, plesali mi po stolu..derali se, pjevali, pili..ma predobro je bilo..čak sam izdržala bez puno alkohola...samo malo sam pila..=)..i tak, barili se svi iz vive međusobno...e sad, neki su se uspjeli zbarit, a neki ne..a jbg..i onda u 1 doma (pošto je mlada gospodična choco u jednoj vrsti svađe sa starcima, a i njen buraz..)..išli smo ja, rea, ančy, haris i pa3k..stigli smo malo prije 1 i po..moj stari gleao tv..pita, kak je bilo? ja ono: supeerr..on: jesi se napila? ja:neeee... i onda sam mu se malo hvalila poklonom..a vrili..dobih cd & dvd minutes to midnight (deluxe izdanje..hehe)..i zelenu žabu i zeleni rajf..puno fala mojim kučkama, jojim vas..=)

koje sad? šesto..jučer smo ja i rea išle na more..tamo su bili vale, zelić, dado, bobo, darko (valjda) i ko još? ne znam..ugl, poslije su dođle monika i iva..i nas 4 cure lijepo otišle do vive..na caffe..istračale se ko nikad, iako baš ne znam dobro moniku i ifu, al super su cure..onda došo paky, pa krenuli mi back 2 playa..tamo su bile i kaća, đeve, ivančićka, emine, štefan moj, buzak itd..i onda su ivančićka, emine i još neki ošli u vivu..a mi ostali, na bazen i u saunu u hotel picalu...zakon je bilo..sve dok nas nisu potjerali iz saune (dado pokušao nas okrivit..ccc..)..i onda smo jeli pizzu (uf), i onda polako doma..pa smo se ja i rea zaustavile u našem parkichu kraj omv-a..kao, da zapalimo jednu..hehe..negdje oko 8 i po smo došle doma..i tak..sve u svemu..uživancija kud god pogledaš..=)

oo..raspisala se ja..odo sad prat kosu, jesti, pa u 2 opet na plažu..jej..
ae papa..puse svima...=X

Post je objavljen 25.06.2007. u 11:52 sati.