Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ury7amy

Marketing

I don't need a doctor!

Evo i mene. So...how are you guys??? Ja sam,ajmo reć,ok. Jučer mi je bilo došlo malo slabo kako sam celi san bila na suncu neispavana. Jednostavno mi ne paše ova vrućina...geni kameni! Tako je bilo i mojoj mami kad je bila mojih godina,a to je zbog anemije koju ima. Sad se pitam dali ju i ja imam?!?!?! Neznam,nadam se da ne! Uglavnom...subota je bila legendarna! Nemorem vam je opisat jer još nisu izmišljene riječi za moje vrste dojmova.
Ajmo opisat na hrvatskome:bilo je jebeno,zakon,odlično,savršeno...ali moglo je bit još bolje,meni i Ančy,da su nam tamo bile jedne 2 osobe! Hmmm....da...sigurno se pitate ke,je??
Ne,vi nemate pojma...haha. I tako...evo mene doma,nesmim na jako sunce da se nebi slučajno skljokala ko predprošle godine na sred ceste...i tako. Jebote,meni je ful dosadno tamo na onoj rivi!! I još oni naporni purgeri,četa ih je,samo me uznemiruju! Ružni svi od reda! Dva su mi 2 rođaci...ali nema veze...glupi su! Ajmo danas poć na mel!! Možda ima komada!!! So...are we going?????????? Ha? Ha? Eee,nemate pojma koliko bi ja još toga tila pisat,ali ima previše ljudi ki mi gredu na blog,kima nisam draga! Nebi htjela da previše znaju,jer odmah se to širi.
I tako...i tako...i tako...i tako...i tako dok ne crknem. Jebote...ja malo pretjerujem s razmišljanjem...ful mi fali...nisam ga vidila od četvrtka...gledam va nešto...sjetim se njega...čujem nešto...sjetim se njega... Ajde mi učinite uslugu i izbrišite mi pamćenje! Hvala!
Glava mi puca...držite mi fige da se danas ne onesvjestim negdje. I tako... i tako... i tako...i tako...i tako. Blow to the Ury! Cut Urys cocolate into pieces so she can eat it faster!
Don't cha wish your girlfriend was a bitch like me!?!? Don't cha?
Nooooooooooooooooooooo! Crna sam ko neka nigerica! Kako me to živcira!!! Grrrrrrrr!
I tako ja počinjem radit 1.7. u cash'n'deriu! Nadam se da ćete dolazit kod mene na pult da vam dam kruha ili salame...voća,povrća...itd. Hhahaha...kulj! Ali nemojta se čudit ako vam,nakon ča nešto od kupljenoga pojedete,bude slabo!
Ury: Mama!!!!
Mama: U sobi sam!!!!!!! ury ide brzim korakom do sobe i ulazi
Ury:Mama,kadi ti je onaj mišji otrov?
Mama: Va garaži...boj za ča ti treba??
Ury: Ma baba ga traži. u urynoj glavi: nah nah nah nah nah nah

I need a miracle...da opet postanem normalna. Hvala Pupi ča me poludila!!!!!!!!!
AJDE PA SE VIDIMO...ČUJEMO...PUSA!
Amy Lee 4ever



Post je objavljen 25.06.2007. u 11:06 sati.