Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sextress

Marketing

sexexpress


Nikako da ja napišem koju rečenicu, a i ovo će biti vrlo kratki post, jer opet sam na moru i opet se borim sa laptopom i wirelessom... A i nekako nisam baš inspirirana za pisanje. Zadnjih dana mi je proletilo, izmorena sam ...Spavala po 3-4 sata, živjela od sladoleda i poljubaca... Ovih par dana godišnjeg, zbrisala sam na more da malo dođem k sebi. Sama, jer on ima ispit za koji dan i ostao je učiti.

I bolje, jer me od svega već počela hvatati nervoza i boljeti želudac. Tko bi rekao, za jednu Caricu expresnih ljubavi, da joj nešto može biti prežestoko ... A kome nebi bilo... U ponedjeljak smo bili na sladoledu koji skoro da je završio sexom na ful osvjetljenom parkingu, u utorak na zajedničkom adrenalinskom izletu sa mojim društvom a kasnije smo obišli pola grada držeći se za ruke i navečer ispijali hladna pića s njegovim društvom... U srijedu se nismo vidjeli ali smo u petak završili kod mene i poslije par pića završili u krevetu.
I skoro da se NISMO posexali... Uh... Ne znam kako da to kažem, ali mali IMA ...ono, ogroman mu je! Skoro da se nismo posexali jer sam se ja prepala kad sam vidjela čime on raspolaže i da bi TO trebalo stat u mene! Brrrr! Ne i ne, drag si mi i sve, ali zaboravi!
Ajme, svi ovi likovi s kojima sam do sad bila, a nije ih bilo malo, proplakali bi od muke! Mislim, onak, ak se na to naviknem, pa bit ću u depresiji ostatk života!

Ali... uh, kako mi je mali sladak! Kako se ljubi, kako miriši... malo pomalo, bio je savršeno nježan i pažljiv ali... mislila sam da ću se raspasti, pa ni prvi puta mi nije bilo tako! Drugi dan me cijeli dan žarilo u trbuhu i osjećala sam se baš - razvaljeno.
Jebate ! A ja još mislila kak ću klincu nešto pokazat! Baš, mali vrlo dobro zna čime raspolaže i vrlo očito revno vježba sve mogućnosti uporabe. Ha !

U petak sam ga pozvala na vikend... Još jedan speed adrenalinski vikend sa mojom ekipom. Prvo je odbio. Da mora učiti. A zaboravio je spomenuti da mi je rekao da je taj ispit otkazao. Onda sam ga nagovarala i molila da ide samnom, pa je priznao da mu je glupo zbog love, i da ne ide. Već sam bila napakirala auto i bila spremna za još jedan u nizu solo vikenda, kad mi je stigao sms jel ga mogu pokupiti, ipak bi išao samnom. A šećerek mali!

I tako smo završili na prvom zajedničkom vikendu ....


Post je objavljen 25.06.2007. u 11:03 sati.