Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magicrocker

Marketing

Thing that goes on...

Savršen dan?
Pa... mislim da nešto takvo ne postoji. Uvijek nešto pokvari donekle dobar dan. Ali, kad bi postojao, to bi bila šetnja po kiši. Obožavam kišu, a još više šetnju po njoj. Još uz to mp3 sam pjesmama... naravno, HIM i Nightwish.

Što vas na ljudima prvo privuče?
Oči. Oči su ogledalo duše, kako kažu. Najviše volim plave oči (ja imam vodenasto plave), a kod dečkiju mrzim kad imaju plave oči i plavu kosu. Izgledaju ko barbike. Nakon očiju, privuče me stil odijevanja- ne mislim na ono da li nose neku marku ili odjeću s placa, ali sigurno bih prije popričala s rokericom nego s nekom umjetnom plavušom u štiklama do neba.

Koje stvari vas živciraju ili smetaju kod ljudi?
Mrzim ljudsku glupost, umišljenost, prepotentnost, posesivnost... također mrzim kad netko nekog kopira- bilo to u ponašanju, odijevanju, slušanju glazbe... sve me to neopisivo živcira.

Da morate birati, biste li radije odabrali ulogu čovjeka koji ima novac i karijeru, a nema voljenu osobu pored sebe, ili ulogu čovjeka koji ne živi u obilju novca, ali pored sebe ima voljenu osobu?
Bez puno razmišljanja, ovo drugo. Ja sam, nažalost, jedna od onih nepopravljivih romantičara.

Štafetu prenosim na:
Dana Thalia Parker kiss
Pyre Denise Morris eek
Thalia Sawyer smijeh
Nicole Amelle Jessica Rossum yes


Ovakoc, ljudi.
Amy malo putuje po svijetu i Amy od 2.7 do 8.7 stanuje u Mađarskoj. Nemojte se ljutiti na nju što nema novog posta, ali sada trenutačno nema inspiracije, no, kada se vrati obećava vam jedan duuuuugi post. Amy se sada sjetila da joj trebaju 2 negativna lika (glupe kučke), po mogućnosti Gryffindori. Pa se vi javljajte. Također javljajte za postove, a ona će to pročitati i prokomentirati, naravno, kada se vrati.
I da, Amy poručuje da želi najmanje 100 komentara. yes. Amy se zeza.
Eto, Amy vas puffa i pozdravlja sve. kiss


Post je objavljen 24.06.2007. u 23:32 sati.