Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lana8lavek

Marketing

hmmmm...big girls don't cry??? :(

Bokić!!Znate valjda da mi nije radio net,pa me zato nije bilo na msnu,ni na mom blogu,pa nit na vašima...Uglavnom,sad ću ja to sve nadoknadit ;)... Ma s tim kompom uvijek problemi,ja bi ga najrađe bacila kroz zatvoreni prozor tam u susedovo dvorište,taman mi je tu prek puta...Al ne fakat,to mi je koma....Susedi imaju drito balkon prek put prozora moje sobe,a naravno uvijek su tu gore,većinom dolaze samo vikendom,ali opet...Ja uopće ne skužim kad oni dođu,i pitaj boga kaj paradiram u sobi...hahahaha možda su me vidli kak plešem,lol,a i pjevam t.j. derem se,uostalom kad se presvlačim...AAAAH UBIT ĆU SE!!!Sad me sram no !!
Ma boli me briga burninmad!
Jučer smo išli kod Ive prespavat,i tak bili smo vani,super je bilo...Samo kaj mi je bilo ziiiiiiiiimaaaa,ohohoh i naravno Mirna mi je još dizala haljinu tako da mi bude bolje zima ludi da me sramoti pred svima...uhhhh kako ću ti se osvetit blabla!!
Joj,ma skoro sam zaboravila reć da smo bile na koktelima u Havani,Mirna,Iva,Mtk i ja...hehe,baš su bili dobri,moramo sve isprobat ;).Obožavam to pit,to je fakat nekaj kaj volim...A ono opijanje na konzumu,s onim odvratnim mješavinama svega i svačega nono...Znam,znam...Sad će neko reć: "A kaj su kokteli nego mješavine svega???"Istina,ali opet to bar ima neki okus,a ono kaj se radi tam su pitaj boga kakve kombinacije samo da se čim prije naroljaš,a niš ne valja...Mislim bar meni,ah sad ;ko voli nek izvoli!
I dobro,do Kladja nam je trebalo sigurno 25 min ak ne i više,i kad smo došle idemo mi kao gledat film,haha,ja sam odmah zaspala,još valjda nije ni počeo film i cure,samo je Iva nekak uspjela pogledat prvih 20 min...
I tak,sad imam goste...Pa sam malo na kompu,malo dolje kod njih...
Ja mislim da ću umirat ovo ljeto od dosade,svi mi idu na more...A ja moram čekat još dobrih mjesec dana headbang...Htjela sam još nekaj napisat,al kad bolje razmislim neću...Samo ću pogoršat situaciju,a jednom ću morat to istrest iz sebe...Makar rješavala to sama sa sobom no...idem,papa...možda vam se javim sutra...puse

Post je objavljen 24.06.2007. u 18:59 sati.