Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/decayofcorpse

Marketing

Revenga

Valjda ste primijetili D new pozadinu..meni je preslatko..

prijateljstvo nije laganje,barem nebi trebalo biti..možda jesam đubre ali uvijek,baš uvijek kažem što mislim.iskreno stvarno je žalosno što neki mogu tako živjeti.
i razočarajuće je vidjeti da neko ima tako nisko mišljenje o tebi,a pravi se da si super i šabala bala..

i stvarno mi ide na jetru što me svi nazivaju j.... pankericom..da,slušam punk,ali to nije ni 20% mene! ..što se muzike tiče barem..a anarhija je nemoguća,barem s ovakvim ljudima,koji ne prihvaćaju ništa osim sebe samih..

praznici su,meni su na pameti pizdarije..drago mi je što još "neki" dijele moju ljubav prema gitari,i ne,to me ne ljuti,drago mi je,sad ću napokon imati svoje prve žrtve buahahah..radit će se za new đitru,i bome će bit sexi xD..

imam puno planova,želja,snova,ideja,whatever,i svemu na putu stoje STARCI..ma šu..jednostavno nemožeš imat svoj život,kako kažu,imaš vremena za sve,e pa nemaš ako istruneš prije!

jučer sam u novinama vidjela nešto što me fkt.nasmijalo..nemam ama baš ništa protiv cure,naprotiv,divim se njenoj ambiciji,baš zato me iznenadilo što kopira ono nakvadrat..

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


što se tiče tetovaža i piercinga,reći ću mirno i spokojno..OĆU 18!!!! wink
ke vi pametnog imate reći na ovo? bi li i vi stavili nešto na sebe što nosi neka faca,?npr.dosta "metalki" koje znam žele istu tetovažu kakvu ima alexi laiho oko ruke..
i say:you are stupid
Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 24.06.2007. u 12:06 sati.