Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/atletikauhrvatskoj

Marketing

IMA DOSTA TOGA OD ZADNJEG POSTA..



Kako je krenulo ljeto,rekoh odvojit više vremena za blog i pisanje nekog posta. Ne bi se htio hvalit,ali iznenadio sam se kad su mi neki ljudi rekli "aha ti si onaj bloger brziii.." koji inače nisu u svijetu atletike,pa me i čudilo kako čitaju ovaj blog..heh :D

Inače.,puno tog se zbivalo u nas Hrvata.,al iskreno o tome sveme mi se ne da pisat, izdvojim neke stvari koje moooram !! Ali puno tog stave na www.has.hr., tako da ni nema nekog prevelikog smisla,a i bio bi mi veći gušt da sam osobno bio u Puli ili Osijeku, Splitu..bla bla..moram opet hvalit klubske kolege Protića i Španića..fenomenalni rezultati na steeplu,a Prot na 800m.


Svaki put si kažem stavit ću slike s natjecanja i truba..nikako da uhvatim mog kuma Mladana koji svako natjecanje u zg-u,a pogotovo ako nastupam.,snimi i poslika..ma stavit ću i to =)


Zadnje natjecanje sam bio na Dinamovom Memorijalnom mitingu koji je bio vrhunski,s odličnim rezultatima,jakom konkurencijom..jedino što opet smo imali američki start na 800m !!!!!! i ona TETA sudac s plavom kratkom kosom mi svaki put stvara probleme..ovaj put su me greškom stavili u jaču skupinu,(nije teta za to kriva,mislio sam što svaki put iamo am.start)ali na startu je trener pomogao da me stave u slabiju.,,.inače opet osobni..2:13..polako..ide to =) iduća trka sam rekao da ide ispod 2:10 !! ja sam zadovoljan dokle god se ruše osobni,jer jedno vrijeme se nisam micao s rezultata..od prošle sezone je dosta.,ali to nije ono kako bi trebalo..ne vjerujem da ću imat sad nekih natjecanja dooooo..da..nekog kraja 8 mjeseca..bar na stazi,bit će uličnih utrka;)


Dan poslije tog, u četvrtak sam trčao sljeme,kros ligu ljetnu,atmosfera je bila ugodna i na +38 stupnjeva,ali nisam završio do kraja :(


Moram se još pohvalit kako sam u zadnje vrijeme u elitnom društvu atletičara,pravih zvijezda,hehe :D
od trkača na duge pruge,maratonaca,sve do sprintera & preponašica,naravno;)


Uskoro je Hanžek,i moram priznat jedva čekam..bolje im je da bude neki show !!!!


Ne planiram se provodit po moru,želim trenirat,a i vjerovatno ću radit cijeli 7 mjesec :) da ne besposličarim..a vi momci koji imate popravne, učite..vratite se s mora !!! nemojte tulumarit po plažama i nadat se drugom roku !!! na moru sam od 1.8 do 10.8. - dovoljno i previše heh..samo ne znam gdje ću još..moji će u 7 mjesecu u novi vinodolski..tamo ne idem..a zadar..vidjet ćemo !! kako će teći situacija.


pozzzz svima iz ex skul..see u next year !! smijehsmijeh






Post je objavljen 24.06.2007. u 12:25 sati.