Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

ODRŽANO DRUGO POLUFINALNO VEČE 14. MUSIC FESTIVALA U BUDVI

Bojan Marović za kraj

Budva - Drugo polufinalno veče četrnaestog Music festivala Budva održano je sinoć ispred starog grada. Publika je imala priliku da čuje još 24 nove pjesme koje su izveli Emma Garić, Dejan Krstović, Ivana Ćosić, Nebojša Racković, None Nedelkovska, "Quadro", Tijana Petrović, Bato Vujošević, "Betty boop", Elena Peterska, Slavko Milovanović, "Akustična soba", Amel Ćurić, Edi i Bilja, Tinka Milinović, "Creative band", Ksenija Kuljača, "Megamix band", Nataša Kojić, Milan Rađen, Igor Vukojević, Stefan Filipović, "No Name", a svojim nastupom drugo polufinalno veče zatvorio je Dejan Cukić.
Nakon takmičarskog dijela, gosti su imali priliku da uživaju uz nove i stare hitove mladog podgoričkog pjevača Bojana Marovića, kome je iako za ovih pet godina ima veliko festivalsko iskustvo, ovo bio prvi put da nastupa na Budvanskom festivalu.
Od 48 pjesama, koliko je tokom dvije polufinalne večeri izvedeno ispred zidina Starog grada, žiri će izabrati 24 koje ćemo imati priliku da čujemo večeras.
O pobjedniku će odlučivati 13-člani žiri ovoga puta sastavljen uglavnom od muzičkih urednika i poznavalaca muzike, dok će trinaesti član biti publika koja će za svoje favorite glasati putem SMS-a.
Autoru prvoplasirane kompozicije biće dodijeljen "sitroen", dok su za drugoplasirane i trećeplasirane obezbijeđene novčane nagrade od tri, odnosno dvije hiljade eura.
Takoće će biti dodijeljena i priznanja za najbolji tekst, aranžman, interpretaciju, debitanta, kao i nagrada za mediteranski zvuk. Odmah nakon proglašenja pobjednika, svoj solistički koncert imaće i pobjednica ovogodišnjeg Eurosonga Marija Šerifović, a gosti će joj biti Stevan Faddy, Dado Topić, Marija Šestić i Karolina Gočeva.


Prošle godine je u 12h bila održana press konferencija na kojoj su objavljeni finalisti. Vjerovatno će tako biti i ove godine.
Nadam se da će No Name proći u finale i pobijediti jer imaju najbolju pjesmu. Nije sad da to kažem zato što je to No Name nego što je stvarno pjesma predivna i zaslužuje pobjedu...sve ostale su nekako bezveze...
Snimila sam jučerašnji nastup na mob pa sam postavila na YouTube...uživajte!

NO NAME, SRETNO VEČERAS!

P.S. Dodano: NO NAME SU PROŠLI U FINALE! NASTUPAJU 13!

Post je objavljen 24.06.2007. u 10:34 sati.