Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuro21

Marketing

Torcida – BBB – Kohorta – Armada - navijači?

Mislio sam pisati o mojim viđenjima političikih stvari, akciji maestro, i ostalim lijepim stvarima u ovoj našoj državi, ali ovih dana jedna druga skupina mi je zaokupila pažnju. Skupina ili skupine koje postaju dovoljne same sebi, bez nekog zajedničkog cilja osim da prave nerede.
Te skupine su takozvani nogometni navijači, BBB, Torcida, Armada, Kohorta i kako se sve zovu.
Naime Dinamo dođe odigrati prijateljsku utakmicu nakon 10 dana nakon što je osvojio kup i prvenstvo s lokalnim trećeligašem i umjesto da se raspravlja o Da Silvi, Modriću i ostalima, tema dana je tuča navijača s policajcima.
Dođe Hajduk na pripreme u Sloveniju i igra utakmicu s lokalnom ekipom i iz Spilta se uputi nešto Torcide podržati ga i dođu u Sloveniju i umjesto da se zabave, gledaju kako će se zabaviti s kakvim lokalnim istomišljenicama oni se isto potuku. Sad neka mi netko objasni tu logiku.
I onda ih netko brani,. Često sam se i ja svađao i branio ih, ali takvo nešto više mi ne pada napamet.
Samo se nadam da će ih drugi put netko dobro namurati da im više ne pada napamet se potući i sramotiti našu državu. Ako im je do tuče, neka lupaju zid, on im ne vraća. Sramote sebe, državu i sve druge normalne ljude kojima nije do tuče nego samo do navijanja.
Neka im netko objasni da će radi njih netko nevin poginuti, netko tko nema veze s divljanjem, tučama ili osvetom u stilu oko za oko, zub za zub.

Nadam se da će ubrzo početi s uklanjanjem takvih ''navijača'' s terena u zatvore pa tamo neka ''naviju'' do mile volje.


Post je objavljen 23.06.2007. u 20:06 sati.