Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stormtroopers

Marketing

Zadnji dan škole

E to je bilo lijepo iskustvo...gdje da počmem?Pa naravno u školi.

Svi su se polijevali a osmaši su se potpisivali i to.Tada su nas pustili a osmaši su htjeli zapaliti ove...hmmm ne mogu se sjetit kak se zovu.Uglavnom nisu se zapalile jer im je rok istekao 95. to jest nazad 12 godina.Niš pravac park!

Tamo smo ušli u kafić popili nešto votke,zapalili i gledali kako osmaši igraju cricket.Tip iza nas leži na podu mašući rukom...ukratko pijan ko MAJKA!Idemo dalje mi...

Idemo na plažu Bočić.Uglavnom ekipa s kojom sam ja bia se sastojala od mene,Jeffersona i nekoliko rukena(naravno).Tamo se osmaši bacali u more sa robom.Onog pijanog su pokupili njegv barba i njegova majka.He jebate koja je to bila balada.

OK krećemo nazad do u park.Sad se ne sjećam ali mislim da smo otišli do u Arsen Shop i onda do Jeffersonove gajbe.Tamo smo svirali na nekojnjegovoj gitari koja gore zvuči nego zrak koji rolazi kroz začepljeni nos.

Pa opet u park...tamo smo proveli mnogo vremena.Uglavnom kupili smo nešto viskija,žuje i cole.Tad je slijedilo teško dosađivanje.(vrijeme prolazi).Tako sve to ide dok se nismo spremili nakon nekoliko sati i to dok se nismovratili na plažu da se popišamo i zapalimo.ne sjećam se detalja,jer smo bili WOWAOWAOAWA...

Tad smo tražili gitaristu Nina po hotelima a hotelih bilo više nego mravih na komad bombona.Tad smo sve razwreckali i vratili smo se u park.Pa smo na trampolin pomiješali želudac.Tad je slijedilo zajebavanje sve dok nije došla Strangers i tad smo krenuli u Milnu.

Ja se veselia je*anja kad ono neki tip iz vrboske zamalo crko od pića...ispumpavali ga i ubrizgavali mu adrenalin.Uglavnom MINI-CIRKUS...sve je bilo upropašteno jer su se svi komadi rasplakali i tad NARAVNO opet u park.

Tad sam ja tužno ali opet zadovoljno i pijano otišao kući.Još bolje čeko ja oca da me pokupi pla sata jer nitko nije još išao kući.Al opet ionako većina se samo poslije dosađivala.

Tad sam se kući najeo ko svinja i legao na fotelju da bi pogledao nešto TV-a i da bi sretno mogao počešljati jaja!

Eto...

Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin

Post je objavljen 22.06.2007. u 23:37 sati.