Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onakstrasno

Marketing

Vjerojatno će zvučati patetično, ali ovakva prigoda to zahtijeva (:

Eto. Jučer smo i to proslavili. Uz suze, smijeh, kupanje i prepečena tijela završili smo i taj osmi razred. I neki kažu nažalost, neki kažu napokon. Ja? Ja kažem bilo je lijepo dok je trajalo, ali hvala bogu što je završilo. I ne kažem da nije moglo bolje, ne kažem da nismo mogli biti složniji, zabavniji i da nismo mogli bolje kroz tu osnovnu, ali meni je drago što je bilo tako. Ponekad sam htjela biti dio neke druge generacije, koja se činila zabavnija i zrelija, ali što se više primicao kraj ipak sam bila sretna što sam dio baš ove generacije. I promatrala sam sve ljude u razredu pojedinačno i žalila što neke nisam baš upoznala, a zapravo su super ljudi. No uglavnom, promatrajući ih tako gledala sam kako su se od onih zaigranih klinaca a pokemon kartama pretvorili u cinične i sarkastične mlade ljude. Ljude koje sam zavoljela i s kojim sam doslovce živjela. I nerijetko sam željela ići u neki drugi razred, ali opet sam sretna što sam upala u baš ovaj zajedno s: Nikolinom, Elvisom, Nevenom, Svenom(nažalost on je pao prošle godine), Sanjinom, Albinom, Markom, Mateom, Josipom, Teom, Dominikom, Tenom, Matijom, Adelom, Karolinom, Tenom, Monikom, Adrianom, Vedranom, Krešimirom, Anom i Vedranom. Bili smo mi jako nesložan razred, često smo se tužakali i svađali, ali opet smo se svejedno super proveli. Opet, tu su i drugi razredi, s nekim ljudima sam se nažalost tek na maturalcu i prošlo ljeto zbližila i žalim zbog toga što sam ih tako kasno upoznala, a to su: Bubx, Taya, Dina, Ivona, Sandro, Domy, Ico, Ervin, Edin, Naida, Florentina, Tena, Pirc, Tvrtko, DeJan, Brkić, Ana-Marija, Jasko, i ako sam nekog zaboravila valjda neće zamjerit (:
Bila je osnovna za mene odlično iskustvo i kao što rekoh drago mi je što sam tih osam godina dijelila muke baš s ovim ljudima u baš svojoj osnovnoj školi, a eto, da spomenem i par profesora, bar koji su meni bili među dražima: Kljaić, Fukat, Purgar, Cvetnić (da, da, točno je napisano (= ), Gerin, i naravno razrednik Kodrić.
Evo, na kraju ovog posta, hvala svima na ovom vremenu, i nadam se da ćemo se jednom susresti u istom sastavu. Volim vas sve!

Možda uskoro stavim i neke slike, ali sada mi se ne da (:


I na kraju, kako bi Bilbo Baggins rekao: I think I`m quite ready for another adventure.
Da, ovo je zbilja kraj :(



Post je objavljen 22.06.2007. u 19:21 sati.