Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifelikethis

Marketing

AJME ISKOMPLEKSIRANOST!!!!!!!

e da..... od kud da počnem... iman jednu priju koju radi njene faken iskompleksiranoti neću spominjat ali.. moran joj posvetit ovaj post i svima ljudima koji su iskompleksirani..
iskompleksiranost može bit bilo kakve vrste... iskompleksiranost zbog izgleda, težine, nesigurnosti u sebe ma svašta može nekome bit " teret "... a razlog? želja da u drušvu ne ispadne luzer, da bude prihvaćem, da mu se ne smiju ima miljun razloga koji mogu poljuljat nazovimo je " vjeru u sebe ".. a zapravo to uopće nije tako....
osobe same sebe uvjere npr. da imaju ogroman nos, veliki trbuh, debele noge, premršave noge, ravnica straga i sprijeda... i koliko god drugi govorili i uvjeravali mala je vjerovatnost da će privatit sebe kakva god izgledala/o... a ljudi moji šta je tu je.. iako većina toga " tereta " je samo umišljena u njegovoj glavi i samo je ona vidi... dok je drugima ta osoba sasvim ljepog izgleda... nema savršene osobe i nema savršenog izgleda.. one mjere 90-60-90 su stvar prošlosti i opće nije bitno jeli čovjek debeo, mršav ili pak ima neki " teret " nego je bitno jeli ta osoba zanimljiva jeli dobra jeli ima smisao za humor, jeli se ponaša normalno ma to su kvalitete čovjeka a ne IZGLED!!!!!!!!!
I da iskompleksiranost definitivno nije razlog da se neko ne skine na plaži!!! i zato bi molila sve osobe koje su iskompleksirane da prihvate same sebe... jeli jasno?
pusa......

p.s. znan malo san bila zaspala s blogom.. a što ću ja sad ću se opet vratit, nećete me se tako lako riješit..

pusa mojim prijama=)=)=))=)=)))) i jednom iz žrnova.....

Post je objavljen 22.06.2007. u 18:59 sati.