Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thetwinsdeathgame

Marketing

...I love walking... In the rain... Because no one knows... I'm crying...

---Scary Night---

Otrcala sam u smjeru vriska. Ostali su krenuli za mnom. Kada smo stigli vidjeli smo uplakanu djevojku koja nije odvajala pogled s jezera. DEEP, DARK WATER. Odmah sam okrenula glavu u tom smjeru. Imala sam sto i vidjeti. Sean, klinac koji je imao vizije o Sarleni upravo je potonuo. U trenutku kada sam pokusala skociti za njim Ray me uhvatio.

«Nemoj... sto ako je to njena zamka... sto ako ti se nesto dogodi??? Njemu ce biti dobro... vjeruj mi!!»rekao je.

Nakon tih rijeci okrenula sam se prema djevojci. Bila je to Black Lightning bezimena cura i onaj vrisak je najvjerojatnije bio njezin. Tiho je plakala. Sjela sam pokraj nje i pokusala je utjesiti.

«Zasto?? Zasto bas on???»neprestano je ponavljala.

«To nitko nije mogao sprijeciti...»rekla sam.

«Zasto...Zasto moj brat??»

«Tvoj brat???»zbunjeno sam upitala.

«Da. Odvojili su nas nakon rodenja i sada kad sam ga konacno nasla ne smijem ga ponovo izgubiti!!»

Sad sam razumjela zasto se ona onako ponasala. Bila je sutljiva, povucena.... ali samo zato sto je u sebi potiskivala tu tajnu. Uspjela sam je umiriti. Konacno smo dosli natrag u Hogwarts. Svi su brzo otisli u spavaonice i zaspali jedino sam ja bila budna i razmisljala o svemu sto se dogodilo proteklih nekoliko sati. Nakon nekog vremena pogledala sam kroz prozor. Bilo je nevrijeme. Kraj jezera sam ugledala dvoje ljudi. Zena je u jezero bacila jednu crvenu ruzu. Odjednom su samo nestali. Ali kako??? Zbunjeno sam gledala kroz prozor tako da nisam vidjela kako me moja best frendica Anduril zabrinuto gleda.

«Hey... kako si?? Cula sam sto se dogodilo.» zapocela je razgovor.

Nisam vise mogla izdrzati. Ispricala sam joj sve od smog pocetka. Gledala me u cudu, ali mi je obecala pomoci.

SLIJEDECEG JUTRA

Slijedeceg dana Anduril i ja pokusale smo naci Kelly. Pretrazile smo gotovo cijeli Hogwarts dok je nismo pronasle. Bila je u knjiznici i citala neku knjigu o crnoj magiji. Pozurile smo do nje.

«Bok Kelly mogu te zamoliti za jednu uslugu??»

«Pucaj!!» rekla je.

«Znas li koju poznatu vjesticu cije ime glasi Sarlene Death Moonli... nesto i sto znas o njoj??»

«Postoji Sarlene Death Moonlight. Prema legendi ona je bila najmocnija vjestica u povijesti magije. Zivjela je u velikoj staroj vili pokraj mocvare u kojoj je navodno utapala malu djecu i nakon sto bi im tijela istrunula vadila bi kosti i jela ih sto ju je navodno odrzavalo na zivotu. Njena polukcerka imala je dvoje male djece koju je Sarlena mrzila. Svaki puta kad bi se nasla sama s djecom koristila bi priliku i mucila ih. Kazu da ih je cak pokusala utopiti. A neki tvrde iako je Sarlena mrtva da ce se vratiti i da ce se povijest ponoviti, no to su samo puste price!!»

«Ok, puno ti hvala!!» rekla sam u jednom dahu i zajedno s Anduril odjurila iz knjiznice.

Otrcala sam u spavaonicu i pocela sam pakirati neke stvari. Nakon sto sam sve uzela otisla sam do Jamesa i rekla mu da se spremi.

«Kamo se tako zuris??» upitala me Anduril.

« Vracam se u sumu!! Necu dopustiti da se povijest ponovi!!»

---NASTAVIT CE SE---

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 22.06.2007. u 17:12 sati.