Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/breakyourface

Marketing

Ponekad se pitam isplati li se uopće imati snove?

Ponekad se dogodi čudo i snovi nam se ostvare, ali ni to čudo nije dovoljno čovjeku. Onom čovjeku koji shvati da ti snovi i nisu ono što je htio i tad se pita: „Što sad?“.

***
Ja vas sad pitam da li vam se kad dogodilo da dobijete ono što želite i ne osjećate ništa. Zadovoljni ste s tim, ali jednostavno tu nešto ne štima. To su vaši snovi, ali taj osjećaj ih uništava. Osjećaj ničega. Treba li ih sanjati i dalje?............Čemu? Pa da se ostvare i da opet osjećate isprazno ništa?


Ah...eto opet neke moje filozofije..........hehehesmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh..........hihihihihih.............smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh.........a ne znam kaj da pišem....pa malo izmišljam onak radi reda......hehee.........prošla je i ova školska godina.....ŠMRC.............jadna ja..........puffffaaaaaaććććććććć....... joj pa u ponedjeljak na more s razredom......pa crknut ću.........i to idemo u 6 sati UJUTRO............pa duša će mi prokuhati...........hehehehe...............smijehsmijehsmijehsmijehsmijeh..............joj Bože.............ma preživit ću ja to...........eto ja malo onak radi reda počela nešt baljezgat pa došla na ideju da napišem novi post..............KOJI JE VEĆ NAPISAN.............naughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughty............eto hvala na komentarima...............hihihih............ppooooooozzzzzzzzz........wavewavewavewavewavewavewavewavewave.............


Post je objavljen 22.06.2007. u 12:54 sati.