Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/necebitibolje

Marketing

Sam sebi dostatan

Da, to sam ja. Sam sebi dostatan. Sebičan, ohol, pokvaren, čovjekomrzac i šovinist. Bezosjećajan gad, emocionalno hendikepiran. Sadist. Jebe mi se za druge ljude. Boli me kurac što je njima loše, bitno je da je meni dobro. Ako je nekom bolje nego meni onda mu zavidim, i nastojim svim silama da mu sjebem život.

Nemam prijatelja, nemam djevojku, nemam ni obitelj. Uostalom koji će mi kurac jer ja sam sâm sebi dovoljan. Prijatelji te uvijek iskorištavaju, ogovaraju, zavide ti ili te ismijavaju i od njih nemaš koristi. Žena ti stalno kvoca, sere i kuka, nikad joj ništa nije pravo i nikad joj ništa neće biti po volji. Što god ti napravio i koliko se god trudio ona će ti uvijek naći prigovor. Obitelj je ono što ti treba pružati potporu i omogućiti normalan psihofizički razvoj, no ostaci ostataka su upravo ovo načinili od mene.

Uostalom, ja sam svjestan svih mojih mana. Nadam se da ste i vi i zato bježite što dalje. Bježite koliko vas noge nose. Meni ne trebate. Ja sam sâm sebi dovoljan. Ajde sad, gubite se. Iš.



Post je objavljen 22.06.2007. u 01:41 sati.